We kennen als mensheid aardig wat oorlogen en zijn daar, sommige mensen daargelaten, niet bijster trots op. Meestal eindigt een oorlog met de totale overgave of vernietiging van een van de stijdende machten. In de games industrie gaat dat toch heel anders en krijgen oorlogen zelfs uitbreidingen. Zo ook Empire Earth 2, de game die vorig jaar april op de markt verscheen. Met The Art of Supremacy, krijg je als speler de kans het eens vanuit een ander perspectief te bekijken en beluisteren.

In samenwerking met Vivendi Benelux en JBL geven we je de kans om deze game te ervaren op een unieke boxenset, de Creature II. Deze boxenset heeft een uniek design en tovert een ongekend helder geluid tevoorschijn. Maar natuurlijk moet je The Art of Supremacy beluisteren en daarom geven we als hoofdprijs Empire Earth 2 en de Expansion pack weg samen met de Creature II boxen. Vier troostprijs winnaars ontvangen Empire Earth 2 en de uitbreiding en moeten het helaas doen zonder deze boxen set.

Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke prijzen? Heel simpel, maak de onderstaande zin zo origineel mogelijk af en wie weet galmen er complete veldslagen uit je nieuwe boxen!

De Slagzin:

Met Empire Earth 2 en boxen van JBL................

Stuur je afgemaakte slagzin, samen met je naam en adres gegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet, wie weet maak jij kans op één van de prijzen.

KONINKRIJK AARDE BRIEVENBUS Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over de Creature II boxen van JBL surf je naar de officiële product website van de boxen van JBL.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, JBL en Vivendi zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 6 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.