Als we kijken naar de uitgevers voor games in de wereld, kunnen we toch wel zeggen dat Electronic Arts één van de, dan wel niet, de grootste is. Om iedereen te laten weten wat je kan verwachten van de Electronic Arts games van het najaar, organiseert de uitgever dit jaar een evenement onder de naam EA World.

Gehouden op 26 oktober in de Utrechtse Central Studios, zal je als gamer de mogelijkheid krijgen de lineup van EA nog voor dat de games in de winkel liggen eens stevig aan de tand te voelen. Denk bijvoorbeeld aan games als LOTR: Battle for Middle Earth, Need for Speed: Underground 2, Medal of Honor: Pacific Assault en de nieuwe Goldeneye: Rogue Agent.

Klik hier voor meer informatie over EAWorld 2004

In samenwerking met Electronic Arts geven we aan 25 mensen een duo kaart welke je toegang zal verlenen tot de EA World in Utrecht.

Wil jij hier samen met een maat of met je vriendin wel naar toe , dan raden we je aan ons het antwoord op de onderstaande vraag toe te sturen en wie weet ben jij 1 van de 25 gelukkige winnaars die straks op 26 oktober een avond lang staan te genieten van games, eten en live entertainment.

HOE HEET DE PRODUCER VAN GOLDENEYE: ROGUE AGENT?

Stuur je antwoord voor 22 oktober naar het onderstaande Adres en wie weet ervaar jij de najaar lineup van EA op 26 oktober samen met een vriend of vriendin, die je met gemak kunt lozen bij de Sims2 stand, onder het genot van live entertainment en wat te knabbelen.

EA WORLD MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 21 oktober 2004 zullen vervallen. Winnaars krijgen bericht per email.