Achtergrond
Gods and Monsters

E3-samenvatting: Ubisoft

Watch Dogs Legion, Gods and Monsters en meer

Geschreven door Michel Musters op
In dit artikel staat al het belangrijke nieuws dat tijdens Ubisoft's E3-persconferentie is aangekondigd.

Watch Dogs Legion officieel onthuld

Ubisoft onthulde tijdens zijn E3-persconferentie Watch Dogs Legion officieel.

Ubisoft toonde gameplay van het spel tijdens zijn persconferentie. Het spel speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Tijdens de game worden spelers begeleid door een stem die afkomstig lijkt van een AI genaamd Bagley.

Uniek aan Watch Dogs 3 is dat spelers na de dood van hun personage een ander personage kunnen kiezen uit een lijst. In de gameplaydemo werd de man die de speler bestuurde gedood, waarna een vrouw op leeftijd werd gekozen om de game verder mee te spelen. Alle inwoners van het virtuele Londen zijn speelbaar. Dit is vergelijkbaar met de Ubisoft-game ZombiU, waarin spelers na hun dood met een ander personage verder moeten. Ook wanneer een speler niet doodgaat, kunnen andere missies weer met andere personages gespeeld worden. Alle cinematics in de game worden aangepast afhankelijk van welk personage spelers besturen.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

Ubisoft kondigt Gods & Monsters aan

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie de nieuwe game Gods & Monsters aangekondigd. Dit maakt het bedrijf bekend via een nieuw uitgebrachte teaser-trailer.

In de trailer wordt de wereld van Gods & Monsters uitgelicht. Gods & Monsters speelt zich af in een wereld van de Griekse mythologie en wordt ontwikkeld door de makers van Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec.

Gods & Monsters verschijnt op 25 februari 2020 voor pc, Stadia, Switch, Xbox One en PS4.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

Ubisoft kondigt abonnementsdienst Uplay Plus aan

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie de abonnementsdienst Uplay Plus aangekondigd. De dienst is beschikbaar vanaf 3 september.

Met een abonnement op Uplay Plus kunnen spelers voor 14,99 euro per maand ruim 100 games uit de catalogus van Ubisoft onbeperkt spelen. Games die Ubisoft onder meer aanbiedt zijn Assassin's Creed: Odyssey, The Division 2 en The Crew.

Uplay Plus is in eerste instantie aangekondigd voor pc, maar in 2020 wordt de dienst tevens toegankelijk voor gebruikers van Google Stadia. Wanneer dat precies gaat gebeuren en welke games nog meer beschikbaar komen is nog onbekend.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

Ubisoft onthult Roller Champions, nu tijdelijk speelbaar op pc

Ubisoft heet vanavond de eerder uitgelekte multiplayergame Roller Champions onthuld.

Het spel combineert skaten met balsport. De PvP-game laat spelers in teams spelen. Een vroege versie van de game is nu al tijdelijk speelbaar via uPlay op pc tot 14 juni. Met het spel lijkt Ubisoft een soort eigen versie van Rocket League te willen lanceren, al heeft het spel wel een eigen identiteit.

Een officiële releasedatum van de game is er nog niet. Ook is het niet bekend of Roller Champions naar consoles komt. De officiële website is hier te vinden. Meer info over de demoversie die nu speelbaar is, kan hier gevonden worden.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

Ubisoft werkt aan tv-serie Mythic Quest

Er is een nieuwe Amerikaanse comedyserie aangekondigd genaamd Mythic Quest. Dit wordt bekend gemaakt tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft.

Acteur Rob McElhenney, bekend van onder meer It’s Always Sunny in Philadelphia, kondigde de nieuwe serie aan. De serie gaat over een game-ontwikkelaar en zijn werknemers waarin de fijne kneepjes van het vak op hilarische wijze worden uitgelicht. McElhenney speelt zelf de rol van Creative Director van de fictieve game Mythic Quest genaamd Ian Grimm.

De serie verschijnt voor Apple TV Plus. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

De wolven zien spoken in Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie een nieuwe trailer laten zien van Ghost Recon Breakpoint.

Naast de aankondiging van de bèta, introduceert Ubisoft Ghost Recon Delta Company. Het initiatief is gericht op de community en is volgens Ubisoft bedoeld voor spelers die graag hun passie willen delen.

Ghost Recon Breakpoint speelt zich af op een eiland genaamd Aurora, waar het bedrijf Skell allerlei soorten door kunstmatige intelligentie aangestuurde drones ontwikkelt. De drones zijn omstreden nadat een politicus wordt neergeschoten door een veiligheidsdrone.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

Ubisoft komt met nieuwe game Rainbow Six Quarantine

Ubisoft heeft de nieuwe co-op game Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine aangekondigd.

Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine is een co-op game gebaseerd op Rainbow Six Siege. Spelers moeten samenwerken om een onbekende en gevaarlijke parasiet, bestuurd door de computer, te verslaan. Naast een korte trailer werd er nog weinig over de game bekendgemaakt. Zo zijn de platformen waarop de game verschijnt en de releasedatum nog niet bekend. Quarantine wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

Sam Fisher keert terug in mobiele rpg Tom Clancy’s Elite Squad

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie de mobiele game Tom Clancy’s Elite Squad aangekondigd. In de mobiele rpg kunnen spelers onder andere als Sam Fisher spelen.

In de trailer wordt met name aandacht besteed aan de verschillende speelbare personages binnen de game, waaronder Sam Fisher. Spelers kunnen zich vooraf registreren voor de game om toegang te krijgen tot het exclusieve personage uit Ghost Recon Breakpoint, Cole D. Walker.

Er is momenteel nog geen verschijningsdatum bekend voor Tom Clancy’s Elite Squad.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

En verder...

Dit artikel delen:

Lees meer

E3-analyse: Ubisoft combineert inkoppertjes met creativiteit Ubisoft kondigt Gods & Monsters aan
0

Reacties op: E3-samenvatting: Ubisoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.