Greeting Games is een dienst van Tingly Games, waarmee je op een speelse manier iemand een leuke boodschap kunt sturen. Dat kan voor iemands verjaardag, als je iemand wilt bedanken, gewoon zomaar en ook voor Valentijnsdag. Het werkt heel simpel: je selecteert de reden voor een kaartje, kiest een leuk spelletje uit en schrijft vervolgens een lieve boodschap. Een kind kan de was doen.

Opbouwen naar de climax

De spelletjes waaruit je kunt kiezen zijn simpele klassiekers. Denk aan Blaster, drie-op-een-rij of een bubble-shooter, maar ook aan Mahjong, Sudoku of een woordzoeker. Het zijn geen hardcore games waar je uren achter elkaar mee bezig bent, eerder ideale warmlopertjes voor een zoetsappige climax. Met die climax heb ik het uiteraard over de boodschap.

Idealiter is dat een gedicht dat leest alsof het door Cupido zelf is geschreven, maar je bent vrij te schrijven wat je zelf wilt. Zo kun je van je cadeautje in potentie ook een misleidende en gestoorde break up-game maken. Overigens, als je dat van plan bent, dan heb je het niet van mij.

Ongegeneerd romantisch doen

Nee, natuurlijk moet je je op Valentijnsdag volledig focussen op de liefde en daar is Greeting Games ook voor bedoeld. Bij elk spelletje heb je de keuze uit een aantal verschillende kleurrijke thema’s die ‘liefde’ uitschreeuwen. Ze zijn schattig, zoetsappig en een beetje klef, maar dat past perfect bij Valentijnsdag. Valentijnsdag is een excuus om ongegeneerd romantisch te doen. Greeting Games geeft je daar alle mogelijkheid toe.

Je kunt als je jezelf registreert twee gratis kaarten versturen.