Samen met Project 3 Interactive biedt Gamer.nl jullie de kans om een exemplaar van Cross Racing Championship 2005, kortweg CRC 2005, te winnen. CRC 2005 is een racegame met diverse disciplines, van circuits tot zanderige, off-road omgevingen.

De ontwikkelaar van CRC 2005 is geen onbekende op het gebied van racegames. Het Hongaarse Invictus bracht ons namelijk eerder al de op multiplayer gerichte racegame Insane. Voor CRC 2005 heeft men de technologie achter die racegame verder geperfectioneerd, waardoor een erg leuke, quasi-realistische race-eravring is ontstaan. De belangrijkste speleigenschappen van Cross Racing Championship zijn:

Zestig races in zes verschillende omgevingen, van ijzige bergen, zandige woestijnen en stranden tot rustgevende plattelandsgebieden. Realistische AI die het parcours langzaam beter leert kennen en ook over emoties beschikt. Zo moet je niet raar opkijken wanneer de AI wraak neemt nadat je hem op een niet zo nette manier de pas afsnijdt. Uitgebreide mogelijkheden om je auto aan te passen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Verschillende game-modes, zowel in single- als multiplayer, plus uitgebreide mogelijkheden om zelf je eigen spelmodi te ontwerpen. Physics engine die volledig in staat voor de nabootsing van het rijgedrag van je voertuig. Het soort ondergrond en de grip van je banden erop, is duidelijk voelbaar. Gamer.nl verloot een vijftal exemplaren van Cross Racing Championship onder de inzenders. Het gaat echter niet helemaal vanzelf, want je zult wel eerst een vraag moeten beantwoorden. Het antwoord op de vraag vind je in de demoversie van het spel, die onlangs is verschenen. Over maximaal hoeveel “suspension presets” kun je als Quadro bestuurder beschikken in de demo van CRC2005? A: Eén B: Drie C: Vijf D: Dat is een strikvraag, de Quadro maakt geen gebruik van presets.

Stuur het antwoord op bovenstaande vraag, samen met je naam en adres, vóór maandag 13 juni naar:

De Supersnelle Mailbox

De winnaars zullen spoedig na het sluiten van de inzending persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Project 3 Interactive zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 14 juni 2005 zullen helaas vervallen