Muismatten komen in alle vormen en maten. Van monsterlijk groot, tot "piep" klein. Van Nederlandse bodem komt een lijn van genotsmiddelen voor je muis, in de vorm van verschillende flexibele matjes en ook enkele stevige varianten. Want welke gamer wil er nu niet speciale wax of skatez voor zijn muismat, gewichtjes voor de optimale balancering van de muis of een mousepad van bijna een meter breed. Deze mousepads hebben maar één doel en dat is jouw hand stabiel op je muis te laten rusten en te zorgen dat je in je games geen irritatie hoeft te bevinden van controle verlies over je muis. Corepad Eyepad's zijn de perfecte manier om te garanderen dat het bovenstaande jou niet overkomt!

In samenwerking met Core Gaming Gear geven we maar liefst 15 muismatten weg. Zo weet je zeker dat je straks een optimale muisligging hebt voor het spelen van al die nieuwe games die eraan komen. Dus je hebt geen excuus meer dat je verliest doordat je muismat zo stoef is.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen? Antwoord geven op de volgende vraag kan jou een mooie Corepad Eyepad bezorgen:

Vraag: In welk land is Corepad (Core Gaming Gear) gevestigd en hoeveel verschillende Corepad producten zijn er op de markt? Prijzen:

5x: Corepad Eyepad Medium

5x: Corepad Eyepad XL

5x: Corepad Victory

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans op een van de prijzen.

LEKKERE MUISMAT BOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over de Core Gaming Gear accesoires naar de officiële productwebsite van Core Gaming Gear.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Core Gaming Gear zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 6 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.