Splintercell Chaos Theory is de derde in de reeks games waar Sam Fisher de hoofdrol in vertolkt. Na het succes van zowel deel 1 als deel 2, heeft Ubisoft besloten nog meer nadruk te leggen op stealth en samenwerking in de multiplayer modes. In samenwerking met Ubisoft Nederland en Vodafone geven we bij Gamer.nl ter gelegenheid van de lancering van het derde deel in de Splintercell serie DRIE leuke prijzenpakketten weg. In dit pakket vind je naast de PCgame, een "onder de douche" radio en een lineaal. Maar dat is nog niet eens de hoofdprijs, want wat denk je van een nieuwe telefoon. De Sagem MY V55 van Vodafone en natuurlijk een versie van de nieuwe Splintercell.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel...

Naast Sam Fisher, zijn er nog een drietal mensen werkzaam bij Third Echelon. Hieronder zie je de foto's van deze mensen, aan jou de taak ons te vertellen wie het zijn. En.... vertel ons wat jij met de lineaal en de doucheradio onder de douche dan wel niet zal gaan uitspoken!

Stuur je antwoorden voor 5 april 2005 naar het onderstaande adres, voorzien van je naam en adres zodat we weten waar we de prijzen heen kunnen sturen als je wat wint. Vier mensen met de juiste antwoorden en de origineelste douche scene maken kans op de telefoon of één van de prijzenpakketten.

THIRD ECHELON MAIL Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 5 april 2005 zullen helaas vervallen