In Amerika is de game al meerdere malen genomineerd en zelf uitgeroepen tot game van het jaar. Eigenlijk een heel vreemde situatie, gezien we het hier over een MMORPG hebben. Natuurlijk hebben we het hier over World of Warcraft, de eerste MMORPG van Blizzard Entertainment, zich afspelend in de wereld Azeroth. De game is in Amerika al weer een maand of twee uit en we sommige Europese spelers kunnen al een geruime gebruik maken van de Europese beta. Ook jij, kan nu de Europese beta betreden, omdat we in samenwerking met Vivendi Universal Games Benelux, tien Europese Final Beta keys weggeven. Wat moet je doen?

Voor je eigen stekje in deze beta moet je natuurlijk wel wat afweten van Warcraft! Dus geef antwoord op de volgende vraag en stuur deze voor vrijdag 28 januari naar het onderstaande email adres.

Wat is de naam van de geestelijke vader achter het verhaal van Warcraft?

Stuur het antwoord via een email adres dat je wilt gebruiken voor World of Warcraft, gezien je door Blizzard zelf je email zult ontvangen.

The Gnomish Mailbox

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag is toegankelijk voor de gehele Benelux. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar één keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Vivendi Universal Games Benelux, zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 29 januari 2005 zullen helaas vervallen.