19 maart is het zo ver, dan valt de nieuwste versie van Battlefield in de winkelschappen. Battlefield: Vietnam zal voor de meeste gamers wel een bekende zijn, gezien vele gamers over de gehele wereld en ook in ons kleine landje elkaar in de voorganger, Battlefield 1942, voor elkaars noten hebben geschoten. Het zal dus niet lang duren eer ze dat ook in jungles kunnen gaan doen.

Gamer.nl geeft in samenwerking met Electronic Arts, tien officiële gamesoundtracks weg aan die personen die de antwoorden weten op de onderstaande vragen.

Vietnam is een bekend land geworden. Met name door de oorlog in de eind zestige jaren, waarin Amerika zich mengde, en door de kleine met groente en kip gevulde loempias die er vandaan schijnen te komen. Nu gaan we je niet vragen je eigen gemaakte loempias toe te sturen, maar willen we de drie ontbrekende woorden weten uit de titels van een paar bekende "Vietnam" nummers. Voor Tour of Duty fans bijna een makkie.

Born to be ...........!!!

Paint it ...........!!!

I fought the .........!!!

Stuur je antwoorden voor 22 maart naar:

JUNGLE MAIL

Uit de goede inzendingen trekken we TIEN winnaars welke hun soundtrack cd via de post toegezonden krijgen.

Prijswinnaars krijgen bericht per email, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Alleen geregistreerde Gamer.nl bezoekers kunnen meedingen naar de prijzen en je mag maar één keer per bezoeker mee doen.