De Ghost Recon prijsvraag is nog maar een week oud en we hebben alweer een nieuwe actie, ditmaal met Battle Realms gereed staan. Het enorme aantal prijzen dat we dit keer weg mogen geven deed ons enkel besluiten er wat extra speciaals van te maken.

Battle Realms, de nieuwste strategie-game van Ubisoft neemt je mee naar het verre Oosten, waar je leiding zal krijgen over één van 4 verschillende clans. Deze unieke setting gaf ons gelukkig alle ruimte om de prijzen dit keer een Oosters tintje te geven.

Zo kan je het volgende winnen:

één van de 12 exclusieve Battle Realms t-shirts. Van elke clan zijn er 4 shirts met daarop het clan-logo. Elke clan heeft een andere kleur, waaronder zwart, blauw, rood en groen.

(al hebben we onze twijfel of we het groene t-shirt met Bob's haarluis nog willen versturen )

één van de 2 enorm coole houten zwaarden. Goed om vervelende personen bij je vandaan te houden. (disclaimer not included)

één van de 3 setjes Chinese metalen stress-ballen in authentiek Battle Realms doosje. Een must have op ieder bureau! Ook geschikt als werpobject naar vervelende kantoor-genoten.

één van de 5 Battle Realms games. (door enkele sites nu al gewaardeerd tot beste RTS game van 2001!)

Links: Sinds deze actie hebben we niets meer van Bob vernomen.

Rechts: Een Bulgaars Samurai vrouwtje in traditionele klederdracht.

Hoe win je deze prijzen?

Omdat we bijna uitgefantaseerd zijn met het verzinnen van allerlei prijsvragen, besloten we dit keer om het over een totaal andere boeg te gooien en jullie een echte uitdaging te geven.

De meest orginele inzendingen ontvangen een prijzenpakket waarin het t-shirt en de game zit. Voor de 3 beste inzendingen geven we als extra de set Chinese stress-ballen. De beste 2 krijgen daar bovenop nogeens als bonus één van de zwaarden.

De vraag.... "Pak je (digitale)fototoestel en reis af naar de lokale afhaalchinees. Maak daar een leuke, originele en/of grappige foto."

Dit mag een bewerkte foto zijn, een foto van jezelf in Chinese/Japanse setting of iets anders wat je zelf hebt bedacht en gefotografeerd.

Het zwaard is uiteraard geschikt om wilde en gevaarlijke dieren mee van je af te vechten.

Inzendingen stuur je naar prijsvraag@gamers.nl onder vermelding van 'Battle Realms foto contest'. De leukste inzendingen worden natuurlijk geplaatst. Inzenden mag tot 9 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.