Bekijk de streaming video van Asheron's Call 2 Lees de Asheron's Call 2 review Bestel Asheron's Call 2 online bij Dynabyte! Met de rap groeiende populariteit van online games is het niet verwonderlijk dat veel game-ontwikkelaars zich de laatste jaren hebben gestort op het maken van zogenaamde 'Massive Multiplayer Online Roleplaying Games'. Dit spelgenre dat is afgeleid van de oude kaart- en boardgames maakte zo'n 4 jaar geleden z'n intrede en is sindsdien een 'hot item' in de gamesindustrie.

Naast Sony's bekende Everquest met maar liefst 400.000 online spelers, kwam Microsoft's 'Turbine Studios' enkele jaren geleden met een eigen universum dat 'Asherons Call' werd gedoopt. En met succes, want tot nu toe behoort het spel tot één van de drie meest gespeelde MMORPGs. Zo loggen er dagelijks tienduizenden mensen in om in de huid van hun alter-ego te kruipen.

Om nu ook de nieuwe generatie aan online gamers kennis te laten maken met de wereld van Asherons Call werd er begonnen met de ontwikkeling van een opvolger. Niet alleen werd de game een stuk begrijpelijker gemaakt voor beginners, maar werd er ook gewerkt om de gameplay nog uitgebreider te maken.

De komende maand neemt Gamer.nl een kijkje in de wereld van Asherons Call 2 en publiceert een reeks van features over deze nieuwe game. En mocht je je afvragen wat zo'n MMORPG nu precies te betekenen heeft, dan kan je alvast uitkijken naar een volledige newby-guide.

Tot die tijd hebben we een kleine gallerij online geplaatst om de visuele trek wat op gang te helpen.

Asherons Call 2 sites Officiele Asherons Call 2 website Asherons Call 2 Vault AC-2.net