Na een decennium van explosieve science-fiction films kunnen we ons voor de komende jaren voorbereiden op een nieuwe golf van fantasy films en games. Lord Of The Rings bewees het succes al op film-gebied, terwijl games als Warcraft 3, Morrowind, Dungeon Siege, Neverwinter Nights en Age Of Wonders 2 laten zien dat we ook op games-vlak niet bepaald tekort komen.

Naast het feit dat fantasy voor de beginner vaak wat onbegrijpelijk is, is het opvallend dat de werelden groot en erg diep zijn uitgewerkt. Ook voor het spel Age Of Wonders 2 zijn flink wat lades open getrokken en zal je een klein honderdtal verschillende wezens ontmoeten, varieerend van mensen, elven, gnomes tot draken en orcs.

Omdat Gamers.nl vindt dat er nog best plek is voor een extra wezen, vragen we je het volgende:

Bedenk je eigen fantasy ras en beschrijf daarvan het volgende:

Naam

Omvang: wat zijn de afmetingen van het wezen?

Eigenschappen: alles over de eigenschappen zoals angst, zwaktes en voorkeuren.

Achtergrond: iets over de historische achtergrond van het ras

Wat kan je ermee winnen? In samenwerking met Triumph Studios geeft Gamers.nl dit keer een orginele* concept-tekening weg van het winnende wezen in deze creature-contest! Zorg er dus voor dat de beschrijving voldoende is om ook echt getekend te kunnen worden. Daarnaast krijg de winnaar een Age Of Wonders 2 poster, getekend door de developers van Triumph Studios, samen met een exemplaar van het spel zelf (de special US-edition!). Stuur je 'Creature Contest' inzending voor 15 juli naar prijsvraag@gamers.nl met als titel 'Age Of Wonders 2 creature contest'.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en aan de inzendingen zijn geen rechten te ontlenen.

* de artwork wordt gemaakt door het Age Of Wonders 2 team.