Over de Cyberpunk 2077-review

Over de Cyberpunk 2077-review

We hebben nog even nodig

De Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-review komt eraan, verwacht hem dit weekend op de site.

Ergens was het te verwachten dat CD Projekts eerste en enige uitbreiding voor Cyberpunk 2077 een grote zou zijn. Met een nieuwe regio, een nieuwe verhaallijn en tal van andere content - los van dat de code tamelijk laat binnenkwam - heeft onze redacteur Harry nog even nodig voor de review.

Na intern uitstel als een gevolg van een nogal... turbulente lancering is Phantom Liberty eindelijk uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S. Het verhaal in Dogtown speelt zich midden in de hoofdverhaallijn af en introduceert nieuwe personages, waaronder Songbird en Solomon Reed (Idris Elba).

Lees hier hoe je de uitbreiding kunt spelen en welke opties er zijn voor het aanmaken van een nieuw personage.

Update 2.0

Phantom Liberty valt echter niet te verwarren met de 2.0-update voor Cyberpunk 2077. Met de gratis update is het politiesysteem aangepast, kan er vanuit een voertuig geschoten worden, kunnen banden lek gestoken worden, is de AI van vijanden en NPC's verbeterd, zijn er nieuwe perks om te ontgrendelen en worden diverse andere verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

CD Projekt Red raadt spelers aan om een nieuwe game te beginnen om de beste ervaring te hebben met de diverse verbeteringen die doorgevoerd worden. De systeemeisen van de pc-versie zijn ook aangepast. De update is beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Harry zit op z'n dooie gemak te genieten van phantom liberty :) geef hem eens ongelijk

0
test

Had eigenlijk een adventure/open world mode verwacht waarbij je de story kan skippen. Vind het voor zo een enorme game juist erg leuk om nieuwe playthroughs te beginnen zonder vast te zitten aan alle lineaire story missies en cutscenes.

0

Aanbevolen voor jou