Online game Roblox was drie dagen niet speelbaar

Online game Roblox was drie dagen niet speelbaar

De populaire online game Roblox was drie dagen lang offline. Sinds gisteravond laat kunnen spelers het spel weer spelen.

In een update op de officiële website wordt gemeld dat de downtime werd veroorzaakt door een bug in de communicatie van de servers. Er zouden zoveel nieuwe servers zijn geïnstalleerd, dat de servers niet goed met elkaar konden communiceren. 

Ook wordt expliciet gemeld dat extern verkeer niet de oorzaak is van de downtime; van een aanval lijkt dus geen sprake. Meer details zijn in het artikel te lezen.

Roblox is een van de meest populaire free-to-play-games ter wereld, met zo'n 43,2 miljoen actieve spelers per dag. Vooral jongeren spelen de game fanatiek. In Roblox kan men hun eigen spellen maken met een versimpelde versie van de prgrammeertaal Lua.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat het maar 3 dagen duurde

0
test

@StormFox heb jij er last van dat kids die game spelen?

0
test

@StormFox Ik snap dit soort 'edgy' comments nooit. Vind je jezelf beter dan al die miljoenen kinderen die dit met plezier spelen? Vind je jezelf een echte gamer en zijn de miljoenen die Roblox spelen dat niet? Wat wil je precies zeggen met zo'n comment? Wat heb jij er voor last van dat Roblox bestaat?

0
test

@StormFox Als je toch zo denkt. Dan moet het leven wel heel zwaar voor je zijn. Beetje ee zielige opmerking

0
test

@StormFox kan ik wel iets bij voorstellen. Zo was mijn buurvrouw blij dat de kids eens niet zo veel op de tel en tab zaten en hebben ze een super leuke dag gehad in zo’n indoor speeltuin. Quality time

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@StormFox Trek je niks aan van die gasten hier zijn altijd dezelfde mensen die menen iets te weten over andermans leven/mening/zaken idd ik vind het ook goed dat het eens ff offline was mag met Kids game number 1 Fornite ook wel gebeuren. Je zal maar massaal iemand aanvallen op zn mening heb je niks beters te doen ga eens naar buiten zou ik zeggen maak wat contacten word je blij van :)

0
test

@inkmasteryPS4 Waarom is het goed dat het even offline was dan?

0

Aanbevolen voor jou