De beste Xbox-deals van de week

De beste Xbox-deals van de week

Starfield en Halo Infinite

Op zoek naar goedkope games voor de Xbox Series X/S en Xbox One? In dit overzicht houden we wekelijks de Xbox-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Starfield - 49,99 euro

Sinds de release van Starfield enkele maanden geleden is er veel over de game gezegd. Fans van Bethesda zijn zowel onder de indruk als teleurgesteld door deze ruimtegame. Lars vond de game geweldig, en heeft zich vele uren in dit spektakel verloren:

" 'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

Koop Starfield voor 49,99 euro

Halo Infinite - 28 euro

De gratis multiplayer van Halo Infinite beviel veel spelers enorm toen deze in 2021 verscheen. Om de singleplayer van Halo Infinite te spelen moet je echter de volledige game aanschaffen. Maar gelukkig is dat alles behalve geldverspilling, want Halo Infinite heeft echt een vette campaign! Lars gaf de game een 9 in zijn review.

"Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Koop Halo Infinite voor 28 euro


Red Dead Redemption 2 - 18,99 euro

Kort nadat GTA 6 officieel aangekondigd is - en de eerste trailer niet lang meer op zich laat wachten - mogen we Rockstars vorige meesterwerk niet vergeten. Had je hem nog niet gespeeld, dan heb je nu waarschijnlijk nog een jaar om deze game te checken voordat het langverwachte GTA 6 uitkomt. Red Dead Redemption 2 is een heel andere ervaring, maar wederom een geweldgige game - maar anders zijn we van Rockstar ook niet gewend.

Koop Red Dead Redemption 2 voor 18,99 euro


Overige deals

Fysiek

Hogwarts Legacy (Xbox One) 44,50 euro

Lego 2K Drive 28 euro

Little Nightmares 1 & 2 bundel 22 euro

Sonic Superstars 44,15 euro

The Dark Pictures: Man of Medan 8 euro

Microsoft Store

Cyber Heist 4,99 euro

Deceive Inc. 9,99 euro

F1 23 39,99 euro

King Leo 7,49 euro

Lego 2K Drive 29,99 euro

Stray Blade 13,99 euro

The Darkest Tales 12,49 euro

True Virus 7,19 euro

UFC 5 55,99 euro

ZooKeeper 8,79 euro

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste twee links gaan al naar andere games, laat maar.

0
test

@Agent 4125 Whoops, we gaan er achteraan

0

Rider Republic is €22,99 i.p.v. €12,99!

0

Aanbevolen voor jou