De beste Xbox-deals van de week

De beste Xbox-deals van de week

Cyberpunk 2077 en Marvel's Guardians Of The Galaxy

Op zoek naar goedkope games voor de Xbox Series X/S en Xbox One? In dit overzicht houden we wekelijks de Xbox-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Cyberpunk 2077 - 16,50 euro

De 2.0-update voor Cyberpunk 2077 is vandaag live gegaan, en deze voert een hoop gameplaygerelateerde verbeteringen door. Daar komt volgende week ook nog de release van de eerste en laatste dlc bij, Phantom Liberty. Waar de releaseversie van de game vol bugs zat en er niet geweldig uitzag, speelt Cyberpunk 2077 nu beter dan ooit. Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat. Kortom, er is geen beter moment om in Cyberpunk 2077 te springen dan nu.

Koop Cyberpunk 2077 voor 16,50 euro

Marvel's Guardians Of The Galaxy - 19,50 euro

Marvel's Guardians Of The Galaxy is een succesverhaal dat voor velen vrij stilletjes onder de radar is gegaan. Het spel verscheen in 2021 en verraste eigenlijk iedereen die het speelde. Niet alleen ziet het er grafisch harstikke mooi uit, het verhaal is boeiend en de personages zijn leuk. De humor is wat deze game écht doet onderscheiden van de rest, daar kunnen namelijk maar weinig games aan tippen.

"Marvel’s Guardians of the Galaxy is vooral ontzettend humoristisch. De dialogen zijn ijzersterk geschreven en daardoor komt ieder personage beter dan ooit tevoren uit de verf. De dynamiek die daardoor tussen de titulaire Guardians ontstaat, is al genoeg om je ruim twintig uur aan de buis te kluisteren. Dat de game er ook nog eens prachtig uitziet en prima speelt, is alleen maar mooi meegenomen."

Koop Marvel's Guardians of the Galaxy voor 19,50 euro

Call of Duty: Modern Warfare 2 - 39,99 euro

Er is nog net geen hogere wiskunde voor nodig om te snappen hoe de titels van moderne Call of Duty-games werken. En alsof de verwarrende benamingen nog niet genoeg zijn, komen er ook nog talloze seizoenen en Warzone-varianten bij kijken. Hoe dan ook, Modern Warfare 2 verscheen vorig jaar en viel enorm in de smaak. Dit jaar verschijnt meteen het derde deel in deze tweede Modern Warfare-trilogie, maar of die het niveau van MW2 (2022) aan kan tikken is nog maar de vraag.

"Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Koop Call of Duty: Modern Warfare 2 voor 39,99 euro

Overige deals

Fysiek

Armored Core 6: Fires of Rubicon 53 euro

Halo Infinite 38 euro

Hogwarts Legacy 44 euro

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition 22 euro

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 19,80 euro

Microsoft Store

Call of Duty: Modern Warfare 2 39,99 euro

Control 7,49 euro

Cyberpunk 2077 35,99 euro

Lego Star Wars: The Skywalker Saga 19,79 euro

Mafia: The Trilogy 23,99 euro

Red Dead Online 9,99 euro

Resident Evil 7 7,99 euro

Sid Meier’s Civilization 6 5,99 euro

Tekken 7 9,99 euro

The Witcher 3: Wild Hunt 11,99 euro

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste twee links gaan al naar andere games, laat maar.

0
test

@Agent 4125 Whoops, we gaan er achteraan

0

Rider Republic is €22,99 i.p.v. €12,99!

0

Aanbevolen voor jou