De beste Nintendo Switch-deals van de week

De beste Nintendo Switch-deals van de week

Paper Mario: The Origami King en Nintendo Switch Sports

Op zoek naar goedkope games voor de Nintendo Switch? In dit overzicht houden we wekelijks de Switch-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Nintendo Switch Sports - 43,99 euro

Toen Nintendo Switch Sports verscheen, hoopten we allemaal dat het de volgende Wii Sports zou worden. Al snel werd al duidelijk dat dit niet het geval was. Nintendo Switch Sports is een vrij simpele game, die diepgang mist om erg lang boeiend te blijven. Maar voor de tv met een aantal vrienden heb je hier zonder twijfel een tijdje plezier mee, mocht dat genoeg voor je zijn.

" Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Koop Nintendo Switch Sports voor 43,99 euro

Pokémon Shining Pearl - 41,11 euro

De remakes van Pokémon Diamond & Pearl zaten er al een tijdje aan te komen. Het is immers een generatie die erg geliefd is onder de Pokémon-fans. Het was daarom slechts een kwestie van tijd, en een remake die moeilijk teleur kon stellen. De art style van de remakes beviel echter niet iedereen, hoewel de meesten er uiteindelijk wel aan gewend zijn geraakt. Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl zijn remakes die slechts het minimale uitvoeren, maar daardoor niet wegnemen van wat ooit een briljante game was. Het is wat je ervan verwacht. Niet meer, niet minder.

"Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl doen weinig nieuws, maar daardoor ook weinig verkeerd. De sfeervolle remakes bieden een trouwe Pokémon-ervaring met een aantal subtiele (en minder subtiele) veranderingen aan de formule. Meer hoef je er niet van te verwachten."

Koop Pokémon Shining Pearl voor 41,11 euro


Paper Mario: The Origami King - 44 euro

Helaas wisten de Paper Mario-games niet altijd een heel hoog niveau te bereiken, dus was het nog maar de vraag wat we van Paper Mario: The Origami King konden verwachten. Een ding is zeker: de presentatie in deze game is beter dan ooit. De gameplay is vanwege het gebrek aan XP even wennen, maar dat neem je als snel voor lief. De wereld is prachtig vormgegeven en de muziekkeuze is erg sterk. Onze reviewer Lucas omschrijft Paper Mario: The Origami King als een "hele bijzondere reis vol verwondering".

Koop Paper Mario: The Origami King voor 44 euro

Overige deals

Fysiek

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 24,24 euro

It Takes Two 36 euro

Mario + Rabbids Sparks of Hope 35,99 euro

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered 28,25 euro

Pikmin 4 52 euro

Nintendo eShop

Among Us 2,57 euro

Disney Dreamlight Valley 20,99 euro

Final Fantasy 7 7,99 euro

Gothic Classic 23,99 euro

Horizon Chase 2 19,99 euro

Nickelodeon All-Star Brawl 4,99 euro

Overcooked! 2 6,79 euro

Slay the Spire 8,49 euro

Spyro Reignited Trilogy 15,99 euro

The Sinking City 7,49 euro

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cuphead is niet in de aanbieding.

0
test

Koop Splatoon 3 linkt naar Crash Bandicoot.

0
test

@Agent 4125 Oja inderdaad en als je vervolgens Splatoon 3 opzoekt is die 50 euro ipv 48. Bij Mediamarkt en Nedgame is hij trouwens wel voor 48 en bij Amazon 45 euro.

0
test

@Fr3nzy Gaat elke week wel iets mis met de links. Blijkbaar zitten ze niet te wachten op 'verdienen om deze website te kunnen verbeteren', zoals hierboven vermeld. Het is dus nog even wachten op een normaal werkend spamfilter :-)

0

Aanbevolen voor jou