De beste PlayStation-deals van de week - Ghostwire: Tokyo en Deathloop

De beste PlayStation-deals van de week - Ghostwire: Tokyo en Deathloop

Welke game ga jij halen?

Op zoek naar goedkope games voor de PlayStation? In dit overzicht houden we wekelijks de PlayStation-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Star Wars Jedi: Survivor - 37,99 euro

Star Wars Jedi: Fallen Order maakte indruk, maar wist tegelijkertijd Star Wars-fans niet écht weg te blazen. Het vervolg verscheen eerder dit jaar en deed eigenlijk precies hetzelfde. Het is een goede game, maar geen geweldige game. Maar voor Star Wars-fans is dat waarschijnlijk wel genoeg.

"Respawn heeft met Star Wars Jedi: Survivor een hele hoop coole Star Wars- en gameplay-ideeën bij elkaar gesmeten en daar enigszins krampachtig een geheel van gemaakt. Het resultaat is vaak leuk, maar met meer kanttekeningen dan ik in deze conclusie kwijt kan."

Koop Star Wars Jedi: Survivor voor 37,99 euro

Star Wars Jedi: Survivor

Park Beyond - 19,95 euro

Als je screenshots of trailers van Park Beyond bekijkt, besef je meteen dat dit een extremere versie is van de welbekende pretparkenbouwers die we al jaren spelen. Extremer betekent echter niet altijd beter, en in het geval van Park Beyond is één ding duidelijk: dit is onmogelijk een Planet Coaster killer.

"Impossification en de hooks van de achtbanen zijn de beste elementen aan Park Beyond; heel leuk, en ze bieden ook daadwerkelijk iets nieuws. Op het gebied van het aanpassen van je park en het toevoegen van details doet de game het mede door bugs en glitches heel matig ten opzichte van wat we al kennen van de koning, Planet Coaster. Mocht je je daar niet zoveel mee bezig willen houden, is dit een vermakelijke pretparksim."

Koop Park Beyond voor 19,95 euro

Park Beyond

A Plague Tale: Requiem - 29,99 euro

A Plague Tale: Requiem is op alle denkbare manieren grootser dan zijn voorganger. Maar dat betekent niet per se beter. Het verhaal duurt langer, is emotioneler, de wereld is groter en mooier, maar het totaalplaatje laat hier en daar toch nog wat steekjes vallen. A Plague Tale: Requiem is misschien iets te ambitieus, maar zeker niet slecht.

"A Plague Tale: Requiem is helaas een té ambitieuze game, die met alle nieuwe toeters en bellen de veel intiemere, en daarmee aangrijpendere gebeurtenissen en emoties van het origineel uit het oog verliest. Een wijze les: méér is niet altijd béter. Zeker als het ratten betreft..."

Koop A Plague Tale: Requiem voor 29,99 euro

A Plague Tale: Requiem

Overige deals

Fysiek

Godfall 17,95 euro

Gotham Knights 18 euro

Immortals of Aveum 48,75 euro

Lego Star Wars: The Skywalker Saga 18 euro

Life is Strange True Colors 22 euro

Godfall

PlayStation Store

Dead Island 2 48,99 euro

Demon’s Souls 39,99 euro

F1 23 Champions Edition 39,99 euro

Far Cry 6 17,49 euro

Little Nightmares 2 9,89 euro

Resident Evil 2 9,99 euro

Resident Evil 3 9,99 euro

Resident Evil Village 15,99 euro

Tekken 7 9,99 euro

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me 13,99 euro

Dead Island 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou