Xbox Games Showcase: Alle trailers op en rij

Xbox Games Showcase: Alle trailers op en rij

Van Gears en Fable tot Perfect Dark en Doom

De Xbox Games Showcase 2024 bevatte hoogtepint na hoogtepunt. Dit zijn vrijwel alle trailers op een rij.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober, eerste gameplay getoond

Het spel speelt zich af tijdens de Golfoorlog in de jaren negentig. In eerdere filmpjes waren al wereldleiders van die tijd te zien, alsmede Saddam Hoessein. Ook in de nieuwe trailer die tijdens de Xbox-presentatie werd getoond waren beelden uit de Golfoorlog te zien.

Watch on YouTube

Doom: The Dark Ages officieel onthuld

In deze prequel op Doom (2016) en Doom Eternal kruipen spelers wederom in de huid als de Doom Slayer. Daarbij ligt er zoals de titel al aangeeft een nadruk op een middeleeuwse setting en wapens.

Watch on YouTube

Nieuwe cinematische trailer van State of Decay 3 uitgebracht

De trailer bevat ook gameplay, maar een releasedatum werd niet gegeven. De trailer legt daarbij de nadruk op enkele emotionele scènes.

Watch on YouTube

Dragon Age: The Veilguard verschijnt ergens aankomend najaar

Dragon Age: The Veilguard verschijnt ergens aankomend najaar. Tijdens de Xbox Games Showcase werd een nieuwe trailer getoond.

Watch on YouTube

Nieuwe trailer van Starfield-uitbreiding Shattered Space uitgebracht

De uitbreiding bevat nieuwe locaties, verhaalcontent en gear. Uit de trailer blijkt dat de uitbreiding zich richt op House Va'ruun en The Great Serpent. Spelers reizen af naar werelden die om de cultachtige groep draaien - waaronder hoofdstad Dazra.

Watch on YouTube

Eerste gameplay van South of Midnight uitgebracht

De nieuwe trailer toont in ieder geval dat het om een third-person actiegame gaat in een moerasachtige wereld met monsterachtige wezens. De graphics vallen daarbij meteen op de unieke manier waarop het geheel stop-motion-animatie nabootst.

Watch on YouTube

Perfect Dark-reboot onthuld met eerste gameplay

De trailer werd tijdens de Xbox Games Showcase getoond. In de game is de wereld getroffen door meerdere rampen, waardoor diverse ecosystemen op het punt van instorten staan. Hoofdpersonage Joanna Dark maakt ondertussen jacht op de crimineel Daniel Carrington die op een of andere manier verbonden is met de rampen die miljoenen levens bedreigen.

Watch on YouTube

Nieuwe Fable verschijnt in 2025, eerste gameplay getoond

De trailer toont veel fantasievolle omgevingen, waaronder kastelen en stadjes. Veel informatie over het verhaal in de game is er nog niet, al meldt de officiële beschrijving van het filmpje dat "Humphry, ooit een van de grootste helden, uit zijn pensioen moet komen wanneer een mysterieus figuur het bestaan van Albion bedreigt".

Watch on YouTube

Indiana Jones and the Great Circle-trailer herbevestigt release dit jaar

Indiana Jones and the Great Circle heeft een eerstepersoonsperspectief, al wisselt de camera soms naar de derde persoon - bijvoorbeeld tijdens tussenfilmpjes of wanneer Indiana Jones klimt. Het uiterlijk van het hoofdpersonage is gebaseerd op een jonge Harrison Ford, de acteur die de rol van het personage in de films vertolkt. De stem wordt ingesproken door Troy Baker, onder andere bekend voor zijn rol als Joel in de The Last of Us-games.

Watch on YouTube

Nieuwe Assassin's Creed Shadows-trailer bevat eerste uitgebreide gameplay

Ubisoft heeft tijdens de Xbox Games Showcase een eerste gameplaytrailer van het eerder onthulde Assassin's Creed Shadows getoond.

Watch on YouTube

Gears of War: E-Day aangekondigd

Er gingen al geruchten over Gears of War-games - zo zou er aan Gears 6 gewerkt worden en zou er een Gears of War-collectie in ontwikkeling zijn. Gears of War: E-Day is echter iets anders: het gaat om een prequel die zich op Emergence Day afspeelt, de gebeurtenis die het verhaal van de Gears-reeks in gang zet.

Watch on YouTube

Drie nieuwe Xbox Series-modellen verschijnen rond de feestdagen

Het gaat om een witte Xbox Series X zonder diskdrive met een schijf van 1TB (499,99 euro), een Xbox Series X met diskdrive en 2TB aan schijfruimte in de kleur Galaxy Black (649,99 euro), en een witte Xbox Series S met 1TB (349,99 euro).

Watch on YouTube

Life is Strange: Double Exposure in ontwikkeling

In de door Deck Nine ontwikkelde game keert Max Caulfield uit de eerste Life is Strange terug. Inmiddels studeert ze aan Caledon University en heeft ze aan haarzelf belooft nooit meer haar speciale krachten waarmee ze de tijd kan terugspoelen te gebruiken.

Watch on YouTube

Een nieuwe trailer van Obsidian-rpg Avowed

Daarbij werd gemeld dat de game nog altijd in 2024 moet verschijnen, maar een precieze releasedatum ontbrak. In de first-person game kunnen spelers zwaarden, schilden en geweren gebruiken, maar ook magie.

Watch on YouTube

Nieuwe Stalker 2: Heart of Chornobyl-trailer uitgebracht

De first-person shooter brengt spelers wederom naar de Zone, een gebied rondom de Chornobyl Nuclear Power Plant waar straling voor allerlei mutaties zorgt.

Watch on YouTube

Sniper Elite-studio werkt aan Fallout-achtige Atomfall

Dat gebeurde tijdens de Xbox Games Showcase. Het spel wordt beschreven als een survival-actiegame gericht op singleplayergameplay. Spelers verkennen een post-nucleaire omgeving en moeten craften, handelen en materialen zoeken terwijl ze vechten om te overleven.

Watch on YouTube

Rpg Clair Obscur: Expedition 33 aangekondigd

Het is de debuutgame van ontwikkelaar Sandfall Interactive. Clair Obscur: Expedition 33 speelt zich af in een wereld waar een mysterieuze entiteit genaamd de Paintress de wereld elk jaar opnieuw 'schildert'. Ze plaatst daarbij een vervloekt cijfer op een monoliet waardoor iedereen van die leeftijd in één keer verdwijnt. Het nummer gaat elk jaar omlaag, waardoor steeds jongere mensen verdwijnen.

Watch on YouTube

Nieuwe Metal Gear Solid Delta: Snake Eater-trailer getoond

Tijdens de Xbox Games Showcase werd een nieuwe trailer van het aankomende Metal Gear Solid Delta: Snake Eater uitgezonden.

Watch on YouTube

Adventuregame Mixtape draait om de gelicenseerde soundtrack

De nieuwe game van Annapurna Interactive en ontwikkelaar Beethoven & Dinosaur - bekend van The Artful Escape - is een adventuregame rondom een stel tieners in Noord-Californië die hun school hebben afgemaakt en te maken krijgen met de zorgen die bij een volwassen leven komen kijken.

Watch on YouTube

World of Warcraft: The War Within verschijnt op 26 augustus

De releasedatum van World of Warcraft-uitbreiding The War Within staat gepland op 26 augustus.

Watch on YouTube

NetEase onthult free-to-play heroshooter Fragpunk

De game werd tijdens de Xbox Games Showcase onthuld en wordt ontwikkeld door Thunderfire Studios, een dochteronderneming van NetEase.

Watch on YouTube

Diablo 4-uitbreiding Vessel of Hatred komt op 8 oktober uit

De eerste betaalde uitbreiding voor de game bevat een nieuwe klasse genaamd Spiritborn, de grootste jagers van de jungle. Ook bezoeken spelers een nieuwe regio genaamd Nahantu - de bovengenoemde jungle vol met geheimen, nieuwe kerkers, Strongholds en monsters. Vessel of Hatred speelt zich meteen na Diablo 4 af en zet dat verhaal dus voort.

Watch on YouTube

Flintlock: The Siege of Dawn vanaf 18 juli verkrijgbaar

Flintlock: The Siege of Dawn draait om een wereld die overspoeld wordt door ondoden nadat de deur naar het hiernamaals geopend wordt. Een leger wordt gevormd om te strijden tegen de ondoden. Spelers maken hier als Nor Vanek onderdeel van uit, die geweren en magische spreuken kan gebruiken. Aan zijn zijde strijdt daarnaast een vreemd, door de computer bestuurd wezen, Enki.

Watch on YouTube

Fallout 76: Skyline Valley

De nieuwe uitbreiding van multiplayer-game Fallout 76 breidt de kaart van het spel flink uit. Naast het ontdekken van de Savage Divide, de zuidelijke gebieden van Appalachia en de titulaire Skyline Valley worden er ook gameplay-opties toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld nu zelf ook als een monsterlijke Ghoul spelen. Verder wordt er een nieuwe verhaallijn toegevoegd, waarin je Vault 63 ontdekt en de geheimen van de mysterieuze opzichter ontrafelt.

Watch on YouTube

Age of Mythology: Retold

Deze remake van Age of Mythology uit 2002 poetst de graphics op en biedt gemoderniseerde real-time strategy gameplay. Het spel komt uit op 4 september.

Watch on YouTube

The Elder Scrolls Online: Gold Road

In de meest recente uitbreiding van The Elder Scrolls Online verkennen spelers West Weld, wat al sinds The Elder Scrolls 4: Oblivion niet meer gezien is. De update voegt onder andere een nieuwe verhaallijn en vaardigheidssysteem toe.

Watch on YouTube

Sea of Thieves: Seizoen 13

Iedereen die een echte schurk wilde spelen in Sea of Thieves verwelkomt dit nieuwe seizoen waarschijnlijk met open armen. Het gigantische schip van Captain Flameheart kan middels een World Event worden bemachtigd door jouw crew, waarna je de zeven zeeën teistert met de ingebouwde vlammenwerper.

Watch on YouTube

Winter Burrow

In Winter Burrow speel je als een kleine muis, die een eigen holletje voor zichzelf moet creeëren tijdens de winter, terwijl je op zoek gaat naar je vermiste tante. De survival-game wordt beschreven als knus, en uitdagend, maar maakt de survival-elementen ook toegankelijk voor iedereen.

Watch on YouTube

Wuchang: Fallen Feathers

Wuchang: Fallen Feathers is een soulslike die zich afspeelt tijdens de Ming Dynasty in China. Je neemt de controle van de piraat Wuchang op je, die een vreemde ziekte oploopt die hem ook speciale krachten geeft. Gedurende het spel verkrijg je meer upgrades en ontrafel je Wuchang's verleden.

Watch on YouTube

Microsoft Flight Simulator 2024

In de nieuwe trailer van Microsoft Flight Simulator 2024 zien we een bloedmooie versie van onze aarde, waar spelers rond kunnen vliegen in een breed assortiment aan vliegtuigen en andere vliegmachines.

Watch on YouTube

Mecha Break

In deze multiplayer-game bouw jij jouw eigen gigantische mech-suit en gooi je die de strijd in met andere spelers in PvP en/of PvEvP-modi. De game bevat veel upgrades, zodat iedere speler een mech kan bouwen die aanslaat bij hun speelstijl.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Prima show van Xbox, hoop dat PlayStation ook nog met zoiets komt. Lijkt erop dat ik een pc upgrade moet gaan doen volgend jaar voor Fable. Dragon Age is wel dé schande van de show. Wat is dit voor comic Fortnite rotzooi? Soort Suicide Squad lijkt het te worden. In niks is het meer Dragon Age. Trailer is ook 115k gedisliked, BioWare moet opgedoekt worden. Geeft in ieder geval weer wat hoop qua games, ook al is een hele hoop pas voor 2025.

1
test

ja van die dragon age trailer kwamen mijn haren ook rechtovereind

1
test

Ik mis de Fallout 76 trailer...

[Reactie gewijzigd door Ryme op 10 juni 2024 - 08:18]

0
test

We voegen momenteel nog games toe!

1
test

Oh top, dan heb ik niks gezegd!

0

Aanbevolen voor jou