Weekoverzicht: Fallout en Kingdom Come Deliverance 2

Weekoverzicht: Fallout en Kingdom Come Deliverance 2

Het belangrijkste nieuws op een rij

Deze week kregen we de onthulling van Kingdom Come Deliverance 2, leidde het succes van de Fallout-serie naar positief nieuws voor de franchise en nog veel meer. Het belangrijkste nieuws staat hier voor jullie bij elkaar.

Nieuws

Aantal spelers van Fallout-games meer dan verdubbeld op Steam

Het succes van de Fallout-serie op Prime Video is duidelijk. De spelersaantallen van Fallout 4, Fallout 76 en Fallout: New Vegas zijn volgens SteamDB namelijk verdubbeld.

Fallout New Vegas

Keanu Reeves speelt Shadow in Sonic the Hedgehog 3

We wisten al dat Shadow the Hedgehog in de derde Sonic-film ging verschijnen, maar nu is ook bekend dat de zwarte egel wordt gespeeld door de welbekende acteur Keanu Reeves.

Shadow the Hedgehog

Ghost of Tsushima is eerste pc-game met Trophy's

Sony heeft aangekondigd dat Ghost of Tsushima de eerste pc-port vanuit het bedrijf is die het verkrijgen van Trophy's ondersteunt.

ghost of tsushima

Tweede Fallout-seizoen officieel bevestigd

Zoals je al eerder kon lezen is de Fallout-serie op Prime Video ontzettend populair. Het is dan ook niet geheel verrassend dat een tweede seizoen van de serie nu in de maak is bij de streamingdienst.

Fallout

Steamworld Heist 2, Schim en meer getoond tijdens Indie World-stream

Er vond afgelopen week weer een Indie World-livestream plaats, dus er zijn weer een aantal games van onafhankelijke studio's om een oogje op te houden. Onder andere Steamworld Heist 2 en Yars Rising werden getoond.

Steamworld Heist 2

Features

Kingdom Come Deliverance 2 moet de belofte van diens voorganger inlossen

Warhorse Studios heeft Kingdom Come Deliverance 2 aangekondigd. Hoewel de eerste game niet tegenviel, was er op technisch vlak nogal wat op aan te merken. Dit vervolg kan volgens Jacco veel goedmaken en de belofte van het origineel inlossen.

Kingdom Come Deliverance 2

De beste gratis games in 2024

Gamen is een dure hobby, maar er zijn genoeg spellen te spelen waar je in principe geen cent aan uit hoeft te geven. Wij hebben de beste opties voor jou op een rij gezet.

Fortnite

Vijf toffe Switch-games uit 2024 om onderweg te spelen

Het eerste kwartaal van 2024 zit erop en het weer wordt steeds prettiger. Maar ook als je op pad gaat wil je vast wel eens iets spelen op je Switch, dus hebben wij een lijstje gemaakt met de beste games uit 2024 die je op de Nintendo-hybrid kunt spelen.

Mario Vs Donkey Kong

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou