Ubisoft Forward: Alle trailers op een rij

Ubisoft Forward: Alle trailers op een rij

Assassin's Creed en Star Wars

Ubisoft Forward was voorlopig de laatste presentatie van deze gamezomer. Bekijk hier alle trailers die zijn getoond op een rij.

Uitgebreide gameplay van Star Wars Outlaws getoond

Ubisoft heeft tijdens de Ubisoft Forward-presentatie uitgebreide gameplay van het aankomende Star Wars Outlaws getoond.

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Ubisoft etaleert uitvoerige gameplay van Assassin’s Creed Shadows

Tijdens de gameplaybeelden is te zien hoe Yasuke - een van de speelbare hoofdpersonages - door de straten van een Japans dorpje loopt. Al snel volgt een zwaardgevecht met meerdere vijanden. Verderop in het gameplayfilmpje is te zien hoe Naeo - het andere speelbare hoofdpersonage - hem vergezelt. Daarna volgt een uitgebreid stealthgedeelte met laatstgenoemd personage.

Watch on YouTube

Prince of Persia: The Sands of Time-remake komt in 2026 uit

Dat maakte Ubisoft tijdens de Ubisoft Forward-persconferentie bekend. Buiten een hele korte teaser werd er echter niets getoond van of verteld over de game.

Watch on YouTube

Gratis Prince of Persia: The Lost Crown-update nu uit, verhalende dlc in september

De gratis update voegt de Divine Trials toe. hierin zitten uitdagingen die draaien om gevechten, puzzels en platformsecties, alsmede de terugkeer van enkele eerder verslagen bazen. Ook zijn er nieuwe amuletten en outfits om te ontgrendelen.

Watch on YouTube

Eerste XDefiant-seizoen begint op 2 juli

Dat werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie aangekondigd. Daar werd ook een trailer van het aankomende seizoen getoond. In het seizoen wordt een nieuwe factie geïntroduceerd - de GSK. Ook zitten er drie nieuwe gratis wapens in.

Watch on YouTube

Anno 117: Pax Romana aangekondigd, verschijnt in 2025

Dat deed het bedrijf tijdens de Ubisoft Forward. De game speelt zich zoals de naam al aangeeft af tijdens de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk. Daarbij ligt de nadruk zoals altijd bij Anno op opbouwen in plaats van afbreken. Spelers bouwen een provincie op hun eigen wijze op, of het nou voor de Romeinen of Kelten is.

Watch on YouTube

Eerste verhalende Avatar: Frontiers of Pandora-dlc arriveert in juli

Dat werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie onthuld. De uitbreiding heet The Sky Breaker en draait om een mysterieuze schaduw in de lucht terwijl de Na'vi een spellenfestival houden. 

Watch on YouTube

The Temple of Fire aan The Rogue Prince of Persia toegevoegd

De update werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie aangekondigd en meteen uitgebracht. Daarmee wordt The Temple of Fire toegevoegd, een nieuwe omgeving in de game met nieuwe valstrikken en uitdagingen. Ook zitten er twee nieuwe vijanden in - de Shielded Warrior en Duellist - en een nieuw wapen in de vorm van de Flaming Censers. Tot slot wordt de Meta Progression Skill Tree toegevoegd om tussen runs verbeteringen te ontgrendelen.


Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke show! Blij met Star Wars Outlaws/Anno en Assassin’s Creed.

0
test

Ik ook! :-)

0

Aanbevolen voor jou