PlayStation Portal kopen - Alle winkels en prijzen op een rij

PlayStation Portal kopen - Alle winkels en prijzen op een rij

Nog altijd lastig verkrijgbaar

De PlayStation Portal verscheen in 2023 en is sindsdien relatief lastig verkrijgbaar. Hieronder vind je alle winkels en prijzen op een rij.

De PlayStation Portal is een compact scherm waarmee je games vanaf je PlayStation 5 kunt streamen via wifi. De portal is dus niet in staat om lokaal games af te spelen. Wel is het mogelijk om vanaf elk netwerk op afstand een PlayStation 5 te activeren en games te spelen.

In zijn review gaf Bastiaan aan dat de Portal 'meer had kunnen zijn':

'Hardwaretechnisch doet de PlayStation Portal precies wat je verwacht: in perfecte netwerkomstandigheden worden games vanaf je PlayStation 5 naar het kleinere scherm gestreamd, waarbij je ze met de uitstekende besturing kunt spelen. Maar dat het apparaat alleen kan streamen, maakt hem inherent beperkt. Voor de helft van het geld heb je een apparaat dat nog veel meer kan.'

Meer vragen over de Portal? Bekijk dan ons overzicht met de belangrijkste aspecten van de handheld.

PlayStation Portal

Een succes

Op 16 november vorig jaar, vlak na de officiële lancering, kondigde Sony aan dat de PlayStation Portal 'voorlopig' was uitverkocht. Sindsdien is het relatief lastig om de handheld te verkrijgen, ondanks de adviesprijs van 219,99 euro. Hieronder vind je een overzicht met winkels, de prijs en of deze op het moment van schrijven op voorraad is.

PlayStation Direct - 219,99 euro - niet beschikbaar -

Bol - 350 euro - niet leverbaar -

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou