Meld je aan voor het tweede wildcard-evenement van het NK Allround Gaming 2024

Meld je aan voor het tweede wildcard-evenement van het NK Allround Gaming 2024

En kwalificeer je direct voor de finale

Woensdag 24 april is het zover! Dan organiseren we namens het NK Allround Gaming in samenwerking met bol het tweede wildcard-evenement op locatie bij Go!Gaming in Utrecht. Koop nu je ticket en speel vanaf 18:00 uur op locatie mee met dit zinderende Fortnite-toernooi. De allerbeste speler wint de wildcard en plaatst zich direct voor de grote finale op 25 mei in het H20 Rabo Esports Stadium. Doe mee!

Het NK Allround Gaming wordt mede mogelijk gemaakt door bol en Predator | Nitro. Lees hier wat dit betekent.

Koop hier je tickets.

Wat is het verschil tussen een normale kwalificatieronde en een wildcard-evenement?

De normale kwalificatierondes zijn compleet digitaal. Je doet mee met je eigen pc of console vanaf de bank of gamingstoel. De wildcard-evenementen daarentegen zijn op een fysieke locatie. Als je je opgeeft kom je langs op locatie en beleef je écht alles. Nog een groot voordeel van de wildcard-evenementen: je kunt je direct plaatsen voor de grote finale!

Het tweede wildcard-evenement is in Go!Gaming in Utrecht. Go!Gaming zijn high-end gamelocaties, waar events en gamesessies gehouden worden. Het is op een steenworp afstand van Utrecht Leidsche Rijn en dus prima bereikbaar.

Misschien sta je er nog niet zo goed voor in het klassement en kan je die wildcard voor de finale wel goed gebruiken? Geef je dan meteen op voor dit wildcard-evenement in Go!Gaming in Utrecht. Test je shooterskills in een omgeving die meteen terug doet denken aan ouderwetse LAN-parties, waar je de frustratie en geluk van je medespelers kan horen. Er is plek voor maximaal 50 spelers, dus meld je snel aan want vol = vol!

Prijzen

Je speelt de kwalificatieronde niet alleen om die felbegeerde plek voor de finale te bemachtigen. Er zijn elke ronde ook prijzen te winnen. De prijzen van dit wildcard-evenement zijn als volgt:

Eerste en tweede plek: Predator Hybrid Plus backpack 17" ter waarde van €79,99

Acer prijs

Hoe werkt het NK?

In totaal bestaat het NK Allround Gaming uit vijf online kwalificatierondes en twee wildcard-evenementen. Alle gekwalificeerde spelers komen samen voor de grote finale op 25 mei in het H20 Rabo Esports Stadium te Purmerend. We hebben vijf verschillende gratis games uitgekozen voor het NK Allround Gaming, zodat iedereen kan meedoen en zijn of haar unieke skills kan tonen. Doe je niet mee, maar wil je toch alles volgen? Geen probleem! Elke kwalificatieronde en de finale kun je live volgen op ons Twitch-kanaal om jouw favoriete speler aan te moedigen.

Meer gestructureerde informatie over het NK Allround Gaming, zoals de prijzen, de data van de kwalificatierondes, de puntentelling en de finale, kun je hier vinden.

Denk jij het in je te hebben om de beste Rocket League-speler van Go!Gaming in Eindhoven én Nederland te worden? Koop dan nu je ticket en doe mee! 


Meld je aan voor het tweede wildcard-evenement van het NK Allround Gaming 2024-EYa_GDh1S0WK34o9xkhEtQ

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou