Master Chief, Ninja en The Walking Dead-personages komen naar Fortnite
Nieuws

Master Chief, Ninja en The Walking Dead-personages komen naar Fortnite

Master Chief, Ninja en Darryl Dixon en Michonne kome naar Fortnite. Dat kondigt Epic Games aan.

Naast de personages is ook tijdelijk een remake van de map Blood Gulch in Fortnite beschikbaar. Binnenkort kunnen spelers daar, net als in Halo: Combat Evolved, Capture the Flag spelen als Red versus Blue.

Recent werden ook Kratos uit de God of War-games beschikbaar en The Mandalorian als skin in de game.

De nieuwe personages zijn onderdeel van Fortnite Chapter 2, seizoen 5 van Fortnite.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Ook Until Dawn-acteurs hinten naar vervolg
Nieuws

Ook Until Dawn-acteurs hinten naar vervolg

De remake heeft een nieuw einde dat ook naar een vervolg lijkt te hinten

Twee verschillende acteurs met rollen in Until Dawn hebben gehint naar een vervolg.

Hayden Panettiere, die de rol van Sam Giddings in de game speelt, laat in een interview weten dat "ze verdergaan (met de franchise). Peter Stormare, die de rol van Dr. Hill vertolkt, plaatste op Instagram Stories een afbeelding met de vraag "Until Dawn-vervolg bevestigd via de remake?"

Ondanks dat een Until Dawn-vervolg nog niet officieel aangekondigd is, gaan er al een tijdje geruchten over een mogelijk vervolg. Zo gingen er eerder dit jaar geruchten dat Firesprite aan een vervolg werkt: op de cv van een schrijver van de studio viel te lezen dat het team werkt aan een onaangekondigde horror-adventuregame. Daarbij wordt gemeld dat het om een bestaande IP gaat en er verhaallijn met vertakkingen in zit. 

Daarnaast verscheen onlangs de remake van Until Dawn op PlayStation 5 en pc. Daar is een nieuw einde aan toegevoegd waarmee gesuggereerd lijkt te worden dat een vervolg tot de mogelijkheden behoort.

Rogina Hassan gaf een 8 aan de Until Dawn-remake in de Gamer.nl-recensie: "Until Dawn is een prachtige remake, maar voelt enigszins overbodig voor fans van het origineel. Met prachtige, levendige omgevingen, realistische details, filmische muziek, meer boeiende lore, uitgebreidere verkenningsopties en één nieuw einde, voelt de remake wel aan als een ‘complete’ versie van Until Dawn. Voor nieuwkomers is het dan ook zeker aan te raden, maar door het ontbreken van een goedkope upgrade, nieuwe keuzes, gameplayverbeteringen of echte verrassingselementen, is er weinig reden voor spelers van de game uit 2015 om terug te keren."

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuwe gameplay van Skate te zien
Nieuws

Nieuwe gameplay van Skate te zien

Volgend jaar volgt de Early Access-release

EA en Full Circle hebben een trailer van het aankomende Skate uitgebracht waarin nieuwe beelden van de game zijn te zien.

Afgelopen maand kon een selectie aan spelers een vroegtijdige versie van de game spelen, en de beelden zijn daar van afkomstig. De trailer kan hieronder worden bekeken.

Skate moet niet als vervolg op de oude Skate-games gezien worden, maar als op zichzelf staand platform dat de komende jaren uitgebreid kan worden. Ondanks dat het spel free-to-play wordt, zal het volgens de makers geen pay-to-win-elementen bevatten. Ook zullen geen gebieden achter een betaalmuur zitten. Microtransacties zullen alleen aanwezig zijn voor cosmetische items. In de game skaten mensen in de fictieve stad San Vansterdam.

Skate komt naar pc, mobiel en moderne consoles. In de loop van 2025 komt er een Early Access-versie van het spel beschikbaar voor het grote publiek.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Fortnite Rocket Racing krijgt geen thema-updates meer
Nieuws

Fortnite Rocket Racing krijgt geen thema-updates meer

Wel blijft er nieuwe content naar de game komen, bijvoorbeeld in de vorm van circuits gemaakt door spelers

Rocket Racing, de racegame binnen Fortnite die afgelopen jaar is verschenen, ontvangt vanaf nu geen thema-updates meer.

Dat heeft Epic Games laten weten in de patch notes voor versie 31.40. Afgelopen jaar werd Rocket Racing samen met Lego Fortnite en Fortnite Festival aan Fortnite toegevoegd. Rocket Racing ontving om de zoveel tijd nieuwe content in de vorm van thema-updates, maar dat houdt nu dus op.

Dat betekent echter niet dat spelers geen nieuwe content kunnen verwachten. In de toekomst worden eerdere Ranked-periodes en missies herhaald in de game en blijven er nieuwe items voor wagens toegevoegd worden. Ook voegen spelers dagelijks zelfgemaakte circuits toe aan de game die mensen kunnen spelen.

Rocket Racing is ontwikkeld door Rocket League-studio Psyonix. Het bedrijf werd in 2019 overgenomen door Epic Games.

Reacties

Login of maak een account en praat mee!