Keith David voor het eerst te horen in Destiny 2: The Final Shape-clip

Keith David voor het eerst te horen in Destiny 2: The Final Shape-clip

De acteur neemt het stokje van wijlen Lance Reddick over

Er is online een clip verschenen van de aankomende Destiny 2-uitbreiding The Final Shape, waarin acteur Keith David voor het eerst te horen is als Commander Zavala.

In 2023 kwam acteur Lance Reddick op zestigjarige leeftijd te overlijden. Hij was niet alleen bekend voor zijn acteerwerk in films als John Wick en series als The Wire, hij speelde ook regelmatig rollen in games, zoals de rol van Sylens in de Horizon-spellen en Commander Zavala in de Destiny-games.

Ontwikkelaar Bungie gaf eerder al aan dat het bedrijf niet van plan was om Zavala uit de Destiny-games te halen, aangezien hij een belangrijke rol heeft in de aankomende uitbreiding The Final Shape. Vorig jaar liet de ontwikkelaar weten dat Keith David de rol op zich zal nemen.

In onderstaande clip is nu dus te horen hoe dat zal klinken. David zelf meldde vorig jaar al dat hij "vereerd is om het geweldige werk van Lance Reddick als Zavala voort te zetten. Lance wist de integriteit van het personage geweldig vast te leggen. Het is mijn doel om dat voort te zetten."

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, moet het verhaal van de Light and Darkness-saga afronden. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler. De uitbreiding komt op 4 juni uit. PlayStation Plus-leden kunnen de vorige uitbreiding, Lightfall, op moment van schrijven gratis claimen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prachtig! Net anders, maar nog steeds heel herkenbaar Zavala.

0

Aanbevolen voor jou