World of Warcraft: The War Within-bèta gaat morgen van start

World of Warcraft: The War Within-bèta gaat morgen van start

De uitbreiding komt later dit jaar uit

Morgen begint de bèta van de volgende World of Warcraft-uitbreiding, The War Within.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Mensen die de Epic Edition van de uitbreiding aanschaffen krijgen meteen toegang tot de bèta, alsmede drie dagen eerder toegang tot de uiteindelijke versie. Daarnaast konden mensen zich sinds april inschrijven voor de bèta, en mensen die zijn uitgekozen om deel te nemen ontvangen deze uitnodiging.

De bèta laat spelers nieuwe gebieden, kerkers, Warbands, de nieuwe manier van levelen en de speelbare Earthen uittesten. Op een later moment kunnen raids worden getest.

Tijdens Blizzcon afgelopen najaar werd de uitbreiding aangekondigd als onderdeel van een trilogie aan uitbreidingen, genaamd The Worldsoul Saga. In The War Within zullen spelers ondergronds gaan in Azeroth, waar Nerubians en een Allied-ras genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Spelers kunnen nieuwe zones zoals Isle of Dorn, Azj-kahet, Hallowfall en The Ringing Deeps verkennen en meedoen aan een nieuwe schattenjacht genaamd Delves. The War Within moet ergens later dit jaar uitkomen - een precieze datum is er nog niet.

Na The War Within volgt Midnight, dat zich in de oude wereld van Azeroth, Quel'thalas, afspeelt, waar de Void probeert de Sunwell te vernietigen om de wereld in duisternis te verhullen. De twaalfde uitbreiding heet The Last Titan, die zich in Northrend afspeelt, bekend van Wrath of the Lich King. Spelers onthullen een ingewikkeld complot rondom de teruggekeerde titanen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

het is natuurlijk meten met 2 maten wat nioh betreft maar William Adams was geloof ik wel een echte samurai en Nioh is ontwikkeld door een Japanse studio maar Yasuke was geloof ik enkel een soort slaaf van Nobunaga en is het meer een geromantiseerd verhaal aan het worden (of dit ook echt waar is weet ik niet) en of dit uitmaakt moet je natuurlijk voor jezelf bepalen. ik geloof dat de Japanners zelf er niet zo blij mee zijn. Ik mis de tijd waar je gewoon een spel kon spelen zonder dat mensen zich zo druk maakte om de kleur en uiterlijk van een game karakter maar tegenwoordig worden de politieke standpunten van de ontwikkelaar wel geprojecteerd op het ontwikkelde personage en sommige mensen storen zich hier aan en dat kan ik mij wel voorstellen dat het je bijvoorbeeld uit de emersie haalt. Het ligt er ook compleet aan hoe je er mee omgaat en hoe je het personage schrijft Baldurs Gate 3 heeft ook genoeg LHBT aspecten en dat is een van mijn favoriete games van de afgelopen 10 jaar maar Ubisoft kennende wordt het op het gebied van verhaal helemaal niks.

0
test

Gaat jouw post over een nieuwe Samurai Klasse in Warcraft? ;) hehe... je hebt bij een verkeer artikel gepost

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou