Nieuwe De Sims-game Project Rene uitgebreid getoond

Nieuwe De Sims-game Project Rene uitgebreid getoond

Maxis toont waarmee het experimenteert

Ontwikkelaar Maxis heeft een nieuwe video uitgebracht over Project Rene, de nieuwe De Sims-game die in ontwikkeling is.

De video toont onder andere nieuwe technieken qua lichtgebruik, waardoor er "enorm aanpasbare ruimtes gemaakt kunnen worden en spelers emotioneel resonerende verhalen kunnen vertellen". Ook animatie moet natuurlijk aanvoelen - spelers zouden alleen door het gedrag en de houdingen van hun Sims kunnen zien hoe ze zich voelen.

Maxis wil de gebruikelijke ballonnetjes en user interface uit vorige Sims-games laten varen en kijken "met hoe weinig we wegkomen". De nadruk ligt dan ook op "heldere, speelse en simpele beelden". De balans tussen teveel en te weinig informatie wordt opgezocht.

Verder behandelt de video ook enkele prototypes voor buurten waar Sims kunnen rondlopen en het aanpassen van haarkleur. De video is hieronder te bekijken.

EA kondigde Project Rene vorig jaar aan. "We bouwen een next-generation Sims-game die tegelijk als creatief platform dient", aldus vicepresident van de franchise Lyndsay Pearson. "We vinden De Sims die jullie kennen en waar jullie van houden opnieuw uit met nieuwe manieren om te spelen. Dit is de toekomst van De Sims, gebouwd op de fundering van de charmante Sims, krachtige gereedschappen en betekenisvolle verhalen."

Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik van de video kan zien is best bijzonder het prototype van wat doet een sim op een dat is gemaakt in Unity, zeker mee eens want hier kun je supersnel een prototype in bouwen. Maar dan weer die haarkleur is Unreal dus volgens mij zitten ze echt nog in de concept phase en laat een release wel nog lang op zich wachten.

0
test

bleh wat een misselijkmakend vrouwke, gelukkig ben ik niet de doelgroep

0

Aanbevolen voor jou