No Man's Sky komt naar Xbox One en krijgt grote zomer-update | Gamer.nl

No Man's Sky komt naar Xbox One en krijgt grote zomer-update | Gamer.nl

Hello Games is bezig met een nieuwe update voor No Man's Sky genaamd 'Next'. Tevens krijgt de ruimtegame uit 2016 ook een release op Xbox One.

Veel details over de update zijn nog niet bekendgemaakt, maar volgens Sean Murrary, het brein achter No Man's Sky, wordt dit "de grootste update tot nu toe". Een belangrijk onderdeel van de update wordt het implementeren van feedback van spelers en het uitbreiden van de verhalende elementen die in eerdere updates zijn toegevoegd. "We hebben deze update 'Next' genoemd, omdat het een belangrijke volgende stap is op de langere tocht voor ons en de community", aldus Murray.

Vorige zomer verscheen de Atlas Rises-update voor No Man's Sky, die tientallen uren aan verhalende content en meer diversiteit tu en planeten aan de game heeft toegevoegd.

Een specifieke releasedatum voor de Xbox One-versie van No Man's Sky is nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat Xbox-spelers dit jaar aan de slag kunnen met de game. Op dit moment is de game al te spelen op PS4 en pc.

Gamer.nl-redacteur Erik Nu elder dook een jaar na release nogmaals in No Man's Sky om te kijken hoe de bekritiseerde game is veranderd. Zijn bevindingen zijn hier terug te lezen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou