Nintendo organiseert toernooi voor Super Smash Bros. op Switch tijdens E3 | Gamer.nl

Nintendo organiseert toernooi voor Super Smash Bros. op Switch tijdens E3 | Gamer.nl

Nintendo gaat een toernooi organiseren tijdens E3 waar Super Smash Bros. en Splatoon 2 voor Nintendo Switch aan bod komen.

Een paar weken geleden werd aan het einde van de Nintendo Direct bekend dat Super Smash Bros. naar de Switch komt.

De toernooien vinden op 11 en 12 juni plaats in Los Angeles. De E3 vindt plaats van 12 tot en met 14 juni.

De twee toernooien hebben elk hun eigen indeling. Het Splatoon 2-toernooi is een officieel wereldtoernooi. Voorgaand worden kwalificatie-toernooien in de regio's Noord-Amerika en Canada, Europa, Japan en Australië gehouden. Uit elke regio blijft een team over. De vier teams nemen het tegen elkaar op in Los Angeles voor de wereldtitel.

Europeese spelers moeten naar Polymanga, Zwitserland voor de kwalificaties. Deze vinden plaats op 30 en 31 maart. Daar nemen zestien teams het tegen elkaar op. De finale en halve finale worden vanaf 13.00 uitgezonden op Nintendo's en op Twitch. Voor de uitzending van het toernooi kan om 12:00 ook live worden genoten van de band Tentacool. Deze wordt gevormd door de twee Splatoon-personages Pearl en Marina.

Het Super Smash Bros.-toernooi is anders. Dit is een invitational, wat betekent dat profe ionele spelers over de hele wereld worden uitgenodigd om het tegen elkaar op te nemen in de nieuwe Smash Bros-game.

In een interview met Polygon vertelt senior product marketing manager Bill Trinen dat het vergelijkbaar is met het Smash-evenement in 2014. toen Super Smash Bros. verscheen voor de Wii U. Toen hadden ze de spelers Mango, Hungrybox en ZeRo uitgenodigd.

Super Smash Bros. moet dit jaar verschijnen voor Nintendo Switch.

Super Smash Bros Switch
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou