Fortnite: Battle Royale krijgt nieuwe assault rifle | Gamer.nl

Fortnite: Battle Royale krijgt nieuwe assault rifle | Gamer.nl

Fortnite: Battle Royale krijgt een nieuwe assault rifle met salvo-functionaliteit. Daarnaast is vandaag de laatste dag dat men aan de slag kan met de Avengers Gauntlet-modus.

In het beginscherm staat omschreven: “Splijt competitie doormidden met een nieuwe a ault rifle in epic en legendary zeldzaamheid”

Het wapen heeft veel eigenschappen van de fameuze FAMAS, een salvo-wapen dat ook voor komt in Call of Duty: Black Ops als een een vol-automatisch geweer en in Modern Warfare 2 als een burst a ault rifle.

Het is niet bekend wanneer het wapen naar de battle royale-modus komt, maar waarschijnlijk is dit met update 4.2. Deze moest eigenlijk vandaag om 10:00 live gaan, maar is uitgesteld tot een later tijdstip.

Gauntlet-modus

Vandaag kunnen Fortnite-spelers voor het laatst genieten van de Gauntlet-modus. Morgen is die namelijk niet meer beschikbaar.

In deze 'Infinity Gauntlet Limited Time Mashup'-modus laat spelers tijdens een potje op zoek gaan naar de 'gauntlet' van Thanos met de zes Infinity Stones. De speler die dit item in zijn of haar bezit krijgt, verandert in Thanos zelf, inclusief alle krachten die daarbij komen kijken.

Fortnite, Thanos
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou