Nieuws
Thanos Fortnite

Speciale Avengers-modus voor Fortnite: Battle Royale is live

Update 4.1 uitgebracht

Geschreven door Lucas May op
De tijdelijke Avengers: Infinity War-modus is nu beschikbaar in Fortnite: Battle Royale door update 4.1.

Om 10:00 uur Nederlandse tijd gingen de servers offline om de update door te voeren. De speciale modus werd maandag aangekondigd op het Twitter-kanaal van Epic. Details over de tijdelijke modus werden gedeeld door Entertainment Weekly. Deze 'Infinity Gauntlet Limited Time Mashup'-modus laat spelers tijdens een potje op zoek gaan naar de 'gauntlet' van Thanos met de zes Infinity Stones. De speler die dit item in zijn of haar bezit krijgt, verandert in Thanos zelf, "inclusief alle krachten die daarbij komen kijken".

De volledige patch notes van update 4.1 zijn uitgebracht op de site van Epic. Hiermee zijn ook meer details over het Avengers-evenement gedeeld.

In het begin van een potje landt een meteoor met de Infinity Gauntlet in de veilige zone. Vervolgens kan elke spelers deze oppakken om te transformeren in Thanos. Als deze speler is uitgeschakeld, kan een volgende speler de rol van Thanos op zich nemen. Wanneer de Infinity Gauntlet enige tijd blijft liggen, verdwijnt deze en verschijnt er een nieuwe meteoor.

Thanos heeft vier abilities met onder andere zware stoten, een super jump en de mogelijkheid om de Power Stone te gebruiken om schade te doen. Wanneer Thanos een speler uitschakelt, wordt zijn schild weer gevuld. Zijn health kan niet worden hersteld. Bouwen of wapens gebruiken is niet mogelijk als deze Marvel-vijand omdat Thanos deze "onbetekenende menselijke objecten niet nodig heeft", aldus Epic.

Tevens zijn andere veranderingen en fixes doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid om een party te joinen terwijl een potje al gaande is en verbetering aan de emotes.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch krijgt geen Virtual Console Safari Zone-evenement voor Dortmund en tweede Pokémon Go Fest aangekondigd
0

Reacties op: Speciale Avengers-modus voor Fortnite: Battle Royale is live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.