Call of Duty: Black Ops 4 op pc mogelijk exclusief voor Battle.net | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops 4 op pc mogelijk exclusief voor Battle.net | Gamer.nl

Anonieme bronnen melden dat Call of Duty: Black Ops 4 op pc exclusief speelbaar is met Battle.net.

Website Gaming Intel heeft van anonieme bronnen vernomen dat Call of Duty: Black Ops 4 enkel op pc gespeeld kan worden via Battle.net. Dit is de app van Blizzard Activision waar games als Hearthstone en World of Warcraft, maar ook Destiny 2 gelanceerd worden.

De anonieme bron heeft ook foto's meegestuurd die het Black Ops 4-logo onder die van Destiny 2 tonen. Ook geeft een afbeelding de knop weer om de game aan te schaffen met het gebruikelijke font van de Battle.net-applicatie. Volgens de bron wordt de huidige Battle.net build gebruikt door QA-testers die in Black Ops 4 op zoek zijn naar bugs.

Tevens wordt gezegd dat een toegewijd team bezig is om "de best mogelijke pc-port" op te leveren. Hiermee hoopt Activision wellicht te compenseren voor het feit dat ze niet meer op het gebruikelijke Steam-platform kunnen spelen. Ook zegt de bron dat het bedrijf hiermee spelers gemakkelijker cro -platform met vrienden laat spelen. Dit laatste is echter slechts iets wat de bron gehoord heeft en niet kan bevestigen.

Op 17 mei staat de volledige onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 op stapel. Volgens geruchten bevat de game geen singleplayercampaign, maar naast de multiplayer wel een battle royale-modus.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou