Xbox Game Pass-app bevestigt Call of Duty: Black Ops 6-release op dag één

Xbox Game Pass-app bevestigt Call of Duty: Black Ops 6-release op dag één

De aankondiging zou mogelijk later deze week worden gemaakt

Update: ook Gamer.nl ontving een notificatie van de Xbox Game Pass-app die meldt dat Call of Duty: Black Ops 6 op dag één op de dienst verschijnt.

De notificatie leidt naar een nog onbereikbare pagina op de Xbox News Wire, waarvan de url verraadt dat de game inderdaad gepland staat voor Xbox Game Pass. De officiële aankondiging verschijnt waarschijnlijk om 16:00 uur, wanneer de onthullingstrailer van Black Ops 6 live gaat.

Xbox Game Pass-app bevestigt Call of Duty: Black Ops 6-release op dag één-c6lCfeYPTYWGPncyP9iAaw

Oorspronkelijk bericht: Op internet doet een mogelijke pushnotificatie de ronde die van de Xbox Game Pass-app zou komen. Daarin zou worden gemeld dat Call of Duty: Black Ops 6 vanaf de dag van release op Game Pass komt te staan.

De notificatie kan hieronder worden bekeken, al is niet precies duidelijk wie er een screenshot van heeft gemaakt en het online heeft geplaatst. Er kan op moment van schrijven dan ook niet worden bevestigd dat het notificatie echt is. Aangezien er "zojuist aangekondigd" staat, is het mogelijk dat de notificatie te vroeg is uitgestuurd. Windows Central-journalist Jez Corden claimt dat de toevoeging van Black Ops 6 op Game Pass ergens later deze week wordt bevestigd.

Ondanks dat Call of Duty: Black Ops 6 officieel is aangekondigd en Activision Blizzard sinds vorig jaar deel uitmaakt van Microsoft, is er nog steeds geen complete duidelijkheid over de situatie rondom Game Pass. Microsoft-games verschijnen normaliter op de dag van release ook op Game Pass, maar er is enige twijfel ontstaan of dat ook voor de Call of Duty-franchise geldt. Eerder deze maand claimde The Wall Street Journal wel dat het de intentie van het bedrijf is om Call of Duty: Black Ops 6 meteen op release via Game Pass aan te bieden.

Afgelopen week werd bevestigd dat de Call of Duty-game die aankomend najaar verschijnt, Black Ops 6 betreft. Het spel wordt onthuld tijdens een speciale livestream meteen na de Xbox Games Showcase op 9 juni. Hoewel platforms nog niet zijn aangekondigd, lijkt het er op dat de game niet alleen naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series-consoles komt, maar ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Gisteren kwam er promotiemateriaal naar buiten waaruit blijkt dat Black Ops 6 zich in de jaren negentig afspeelt, en dat Saddam Hussein een rol speelt in de game. Vanmiddag om 16:00 uur wordt een nieuwe live-action trailer van de game gedeeld.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet niet wie het zei of Sarah bond of Matt booty in hun feb business update, maar toen zeiden ze letterlijk all abk games are going to gamepass Day one. Dat hier nog steeds vragen of twijfels over zijn.

0
test

Edit: zie reactie hieronder.

[Reactie gewijzigd door MichelMusters op 28 mei 2024 - 13:11]

-1
test

Heb de quote nog even teruggeluisterd. Matt Booty zegt inderdaad dat "all of our games" op dag één op Game Pass staan. Dat klinkt aardig definitief natuurlijk - daar geef ik je helemaal gelijk in - maar ik denk dat veel mensen denken dat Call of Duty mogelijk een speciaal geval is. Ik denk dat velen gewoon letterlijk willen horen dat CoD vanaf dag één op Game Pass komt te staan - vooral omdat de oude CoD-games er nog niet op staan. In die zin is het niet gek dat er veel te doen is om deze mogelijke aankondiging - die we vermoedelijk om 16:00 uur gaan horen. Microsoft/Acti weten dit zelf natuurlijk ook, en het is niet voor niets dat ze dit waarschijnlijk gaan aankondigen vanmiddag. Als iedereen er 100 procent zeker van was, hoefden ze dat niet te doen. My two cents :)

1
test

Ik denk dat het te maken heeft met Sony marketing deal van cod dat we nog geen cod games hebben op gamepass zodra dat dat over is zullen we games zien gok ik. Maar zoals Matt het zegt dat al hun games naar gamepass komt dan zeg ik ook cod, starcraft, diablo, crash en zo. Kreeg net de push melding dat de game naar gamepass komt.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 28 mei 2024 - 14:12]

1

Aanbevolen voor jou