Eerste volledige Baldur's Gate 3-patch bevat meer dan duizend aanpassingen
Nieuws

Eerste volledige Baldur's Gate 3-patch bevat meer dan duizend aanpassingen

Eerst komt echter nog hotfix 4 uit

Larian heeft een eerste echte patch voor Baldur's Gate 3 in ontwikkeling waarmee meer dan duizend elementen worden aangepast.

Dat heeft Swen Vincke aangegeven op social media. Er zijn al drie hotfixes voor de game uitgekomen waarmee de meest prangende bugs zijn aangepakt. Eerst volgt nog een vierde hotfix, waarna de eerste echte patch moet uitkomen. De precieze inhoud van de patch en de vierde hotfix is vooralsnog niet bekend.

Wel liet Larians director of publishing Michael Douse weten dat er ergens in de toekomst een mogelijkheid komt om het uiterlijk van het personage van de speler gedurende het spel aan te passen. Op moment van schrijven kan het uiterlijk van een personage alleen aan het begin van een game worden aangepast.

Baldur's Gate 3 is begin deze maand uitgekomen op pc. Eerder werd al bekendgemaakt dat de PlayStation 5-versie van Baldur's Gate 3 op 6 september uitkomt. De Xbox Series X en S-versie laat langer op zich wachten, mogelijk zelfs tot in 2024.

Bastiaan Vroegop gaf een 9,5 aan het spel: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

Hier zijn een aantal essentiële beginnerstips voor Baldur's Gate 3 te vinden. Hier kan men de beste instellingen vinden om de game op Steam Deck te spelen.

View post on X
View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Goat Simulator Remastered verschijnt op 7 november
Nieuws

Goat Simulator Remastered verschijnt op 7 november

Goat Simulator 3 komt daarnaast naar PS4 en Xbox One

Het tijdens Gamescom aangekondigde Goat Simulator Remastered komt op 7 november uit.

Dat heeft Coffee Stain Publishing aangekondigd. De remaster van de in 2014 uitgekomen bevat de dlc die voor de pc-versie van het origineel is uitgekomen. Ook de Goatville High-map, die voorheen alleen in de mobiele versie van het spel beschikbaar was, maakt onderdeel uit van de remaster.

Verder hoeven spelers in deze nieuwe versie van de game niet meer het spel te herstarten om een andere geit te kiezen. In plaats daarvan kan dit gekozen worden via een in-game menu. Logischerwijs zullen ook de graphics verbeterd zijn. De Goat Simulator-reeks, waarin spelers als een geit chaos aanrichten, neemt zichzelf niet al te serieus.

Goat Simulator Remastered komt uit op pc (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder kan een nieuwe gameplaytrailer worden bekeken.

Daarnaast is ook aangekondigd dat Goat Simulator 3 op 24 oktober naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Eerder verscheen het derde spel in de reeks als op PS5, Xbox Series, Switch, pc, iOS en Android. De game speelt zich af in een open wereld genaamd San Angora. Daarbij wordt zowel online als lokale co-op voor vier spelers ondersteund. Overigens bestaat Goat Simulator 2 niet - de titel is dus ook een grap. Ook van de aankomende PS4- en Xbox One-versie van Goat Simulator 3 kan hieronder een trailer worden bekeken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Rime-ontwikkelaar annuleert nieuwe game en ontslaat onbekend aantal werknemers
Nieuws

Rime-ontwikkelaar annuleert nieuwe game en ontslaat onbekend aantal werknemers

Er is nog wel een andere game in ontwikkeling bij de studio

Tequila Works, de Spaanse ontwikkelaar die vooral bekend is van Rime, heeft een game die in ontwikkeling was geannuleerd. Ook zijn er een onbekend aantal werknemers ontslagen

Dat heeft de ontwikkelaar bevestigd via LinkedIn. Het gaat om een “klein” aantal ontslagen als gevolg van de annulering van de nog onaangekondigde game. “Deze moeilijke beslissing houdt in dat we de studio herstructureren rondom de ontwikkeling van maar één game. Deze veranderingen hebben een impact op een klein aantal rollen binnen de studio.”

Details over de geannuleerde game of het spel dat nog wel in ontwikkeling is, zijn er op moment van schrijven niet. Tequila Works werd in 2009 opgericht in Madrid, en bracht in 2012 Deadlight uit. Andere games van de studio zijn Rime, The Sexy Brutale en Gylt. Vorig jaar leverde de studio Song of Nunu: A League of Legends Story af. Tencent is sinds 2022 de grootste aandeelhouder van het bedrijf.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
LittleBigPlanet 3 wordt uit de verkoop gehaald
Nieuws

LittleBigPlanet 3 wordt uit de verkoop gehaald

Mensen die de game al hebben gekocht, kunnen hem blijven spelen

LittleBigPlanet 3 wordt vanaf 31 oktober niet meer verkocht via de PlayStation Store. Ook de verschenen downloadbare content kan dan niet meer gekocht worden.

Dat heeft Sony aangekondigd. Daarbij benadrukt het bedrijf dat iedereen die LittleBigPlanet 3 of de dlc voor 31 oktober heeft aangeschaft, gewoon toegang blijft houden tot de game. Er werd geen reden gegeven.

LittleBigPlanet 3 kan tot 15 oktober nog kosteloos gespeeld worden door PlayStation Plus Extra- en Premium-leden – het was al bekend dat de game daarna van de service afgehaald werd.

LittleBigPlanet 3 verscheen in 2014 op PlayStation 3 en PlayStation 4. De platformer werd ontwikkeld door Sumo Digital. Media Molecule, de hoofdontwikkelaar van de reeks die daarna Dreams uitbracht, assisteerde. Laatstgenoemde bedrijf benadrukt op X dat LittleBigPlanet hen “als studio heeft gevormd en een belangrijk onderdeel van wie we zijn blijft”.

Afgelopen april werden de servers voor de game al definitief gesloten, nadat ze eerder al “tijdelijk” offline werden gehaald vanwege een DDos-aanval op de servers van de game. Mogelijk heeft dat te maken met het voorgoed uit de verkoop halen van de game, alsmede het feit dat het spel gelicenseerde muziek heeft.

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!