Xbox Series X en PlayStation 5 krijgen mogelijk flinke kortingen in Europa

Xbox Series X en PlayStation 5 krijgen mogelijk flinke kortingen in Europa

Goed voor de portemonnee!

De Xbox Series X en PlayStation 5 duiken beiden met flinke korting op in Europa.

Dat spotte de Nederlandse X-gebruiker MauroNL. De Nederlandse webwinkel CoolBlue biedt momenteel een Xbox Series X met de game Call of Duty: Modern Warfare 3 aan voor €489, in tegenstelling tot de normale prijs van ruim €600 voor de console met een game. Bundels met EA Sports FC 24, Hogwarts Legacy en F1 23 hebben wel de reguliere prijs.

Amazon in het Verenigd Koninkrijk heeft een soortgelijke aanbieding voor de PlayStation 5 met Call of Duty Modern Warfare 3 staan (via VGC). De genoemde prijs daarbij is €500. In tegenstelling tot de Xbox Series X is deze bundel nog niet vooraf te bestellen.

Microsoft en Sony hebben beiden nog niets aangekondigd over een eventuele aanbieding. Het is dus nog niet duidelijk of de aanbiedingen bijvoorbeeld onderdeel zijn van Black Friday. Mogelijk gelden ze alleen bij deze twee webwinkels.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben toevallig voor me zwager aan het kijken, en ziet er naar uit dat de cod bundel overal goedkoper word aangeboden door Microsoft. Zowel op gamemania, bol.com en nog paar sites.

-1
test

Bij Nedgame is de PS5 ook onder de 500 met CoD

1
test

Ziet er naar uit dat het alleen de cod pakket is die afgeprijsd is

-1
test

De enige reden dat ik een console wil is straks voor GTA 6, MW3 zit ik nou niet op te wachten maar dit is de Disc versie en die is zelden zo goedkoop geweest. De actie loopt tot voor Black Friday dus dan is het de gok wordt die dan nog goedkoper of juist duurder.

0

Aanbevolen voor jou