Microsoft neemt Games & Apps-pagina Xbox op de schop

Microsoft neemt Games & Apps-pagina Xbox op de schop

De bibliotheek-pagina op Xbox One en Xbox Series X en S is op de schop genomen.

Xbox Insiders in de Alpha Ring kunnen vanaf nu de vernieuwde pagina bekijken. De nieuwe pagina bevat nu een aantal tabjes om de verschillende services te categoriseren. Naast een pagina met alle games en games die men bezit, zijn er nu ook tabs voor games van Xbox Game Pass, Games With Gold en EA Play. 

Xbox

Elke categorie laat informatie zien die van toepassing is op de service. Zo worden recent toegevoegde games op Game Pass onder de desbetreffende tab getoond terwijl het EA Play-tabje een categorie voor Game Trials heeft. Wanneer de verandering voor overige gebruikers beschikbaar wordt gesteld  is niet bekend.

De verandering is volgens Microsoft mogelijk doorgevoerd om toekomstige services beter te integreren en vindbaarheid te verbeteren. Zo werd vorige week het logo van Ubisoft+ - de abonnementsservice van Ubisoft - gevonden in de backend van Xbox. Het is niet duidelijk of de service naar Xbox komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien wel wat overzichtelijker. Ik heb nu zelf een groep waar ik alle gamepass games in zet die op dat moment geinstalleerd zijn. Overigens zouden wat meer dynamische achtergronden (bijv van Forza Horizon) ook erg leuk zijn.

0

@mole28 Helemaal mee eens, die dynamic backgrounds zijn top. Laat er meer komen van Halo en dan met een interval van timer ofzo, of een switch van dynamic background telkens als je naar home terugkeert :)

0
test

@GangstaLean zou tof zijn als developers die achtergronden maken en dat je ze dan kan unlocken door bepaalde achievements te halen. Beetje zoals ze dat op de 360 wel eens met avatar items deden.

0
test

Ik zit zelf nog in beta dus kan het nog niet testen. Ben wel benieuwd ernaar!

0

Aanbevolen voor jou