Xbox Developer Direct van 18 januari toont Indiana Jones-game en meer

Xbox Developer Direct van 18 januari toont Indiana Jones-game en meer

De uitzending begint om 21:00 uur Nederlandse tijd

Xbox heeft aangekondigd dat het op 18 januari een nieuwe Developer Direct uitzendt, met onder andere de onthulling van de nieuwe Indiana Jones-game.

Dat meldde het bedrijf op Xbox Wire. De livestream wordt op donderdag 18 januari om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden en wordt gepresenteerd door de ontwikkelaars van de games die de revue passeren.

Zo zal MachineGames de eerste beelden en informatie rondom Indiana Jones onthullen. Die game werd in 2021 aangekondigd, maar is nog niet aan de buitenwereld getoond. Gedurende de presentatie kunnen kijkers meer dan tien minuten aan beelden en informatie rondom de game verwachten, waaronder info over het verhaal en de setting. Het feit dat de game wordt getoond in een Developer Direct die om 2024 draait, doet vermoeden dat Microsoft de game dit jaar wil uitbrengen.

Andere games die voorbij komen zijn Avowed van Obsidian Entertainment, Senua's Saga: Hellblade 2 van Ninja Theory en de strategiegame Aria: History Untold van Oxide Games, de ontwikkelaar van Ashes of the Singularity. Microsoft laat weten geen updates te geven over Activision Blizzard-games, maar men kan dit later dit jaar verwachten.

Om 22:00 uur Nederlandse tijd zendt ZeniMax Online Studios vervolgens The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal uit, waar details worden gegeven over nieuwe content voor de mmo.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Indiana Jones is dan toch dichter bij dan ik dacht. Benieuwd naar wat voor game het gaat worden, first persoon of toch 3rd persoon.

1

2024 zelfs misschien wel een shadow drop zal leuk zijn

0
test

Denk geen shadow drop, maar dat ze hem nu op de developer direct laten zien, had ik niet verwacht dus denk ik dat ie dit jaar misschien wel komt anders waarom niet op hun zomer show. Maar gerucht is dst er een kleine game komt van double fine als shadow drop niet heel bijzonder wat ik hoorde en zag van concept art.

1

hmm oké ben benieuwd wel zin in Indiana Jones

0
test

Ik mis soms de third person view bij de Avatar game, dus laten we hopen dat Indiana Jones dat wel gaat hebben.

1

vind jij avatar niet saai ik kom er maar niet in? Heb een uurtje gespeeld en trek me echt niet om verder te gaan. Wordt het nog leuk ?

0
test

@Tripler40 Het is even doorbijten, maar het blijft wel een typisch Ubisoft spel. Grafisch wel ongelofelijk knap.

0

Ik kijk het meeste uit naar Avowed! Ennuh, misschien Banjo…?

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 9 januari 2024 - 20:56]

0

Aanbevolen voor jou