Winkelier claimt dat Assassin's Creed Mirage in augustus uitkomt

Winkelier claimt dat Assassin's Creed Mirage in augustus uitkomt

Ubisoft heeft nog geen officiële releasedatum gecommuniceerd

Een werknemer van de Amerikaanse winkelketen GameStop claimt dat Assassin's Creed Mirage in augustus verschijnt.

De werknemer plaatste een foto op Reddit waarin hij het interne systeem van GameStop zou tonen. Daarin wordt Mirage met 'augustus' aangeduid. Het is niet bekend hoe betrouwbaar de persoon in kwestie is.

Eind vorig jaar claimde Insider Gaming al te hebben vernomen dat de game in augustus dit jaar verschijnt. Eerder dit jaar claimde een leaker echter dat de game uitgesteld zou worden naar het vierde kwartaal van 2023 of de eerste helft van 2024. Op moment van schrijven heeft Assassin's Creed Mirage in ieder geval geen officiële releasedatum.

Ubisoft zendt op 12 juni een nieuwe Ubisoft Forward uit. Mogelijk wordt daar meer informatie gedeeld over Assassin's Creed Mirage en diens releasedatum.

Assassin’s Creed Mirage speelt zich af in Bagdad en begint tijdens de gouden eeuw van de stad in het jaar 861. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, bekend uit Assassin's Creed Valhalla, dat zich twintig jaar na Mirage afspeelt. De game richt zich op één grote stad. Elementen uit de eerste games uit de reeks keren daarbij terug. Spelers kunnen een "rijkere en dichtbebouwde spelwereld" verwachten, en een stealth-systeem dat dynamischer dan voorheen zou zijn. Het spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Jij weet dit vast wel. Ik herspeel op moment AC Rogue remastered, ligt het aan mij of is de bediening erg houterig? Of komt het omdat we nu, zo'n tien jaar later verwend/gewend zijn aan snellere/soepelere bediening? Vooral met klimmen en over bomen rennen ga ik nogal eens de mist in.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola zeker, ik vind het wel tof, is toch net anders qua sfeer dan de latere games :-)

0

Aanbevolen voor jou