Vierde Fall Guys-seizoen laat spelers eigen levels ontwerpen

Vierde Fall Guys-seizoen laat spelers eigen levels ontwerpen

Het vierde seizoen gaat op 10 mei van start

Op 10 mei begint het vierde seizoen van Fall Guys, genaamd Creative Construction. Hiermee kunnen spelers hun eigen rondes ontwerpen.

Dat is dan ook meteen de grootste toevoeging van het nieuwe seizoen. Spelers kunnen hun zelf ontworpen rondes vervolgens online delen, zodat iedereen mee kan spelen. Men kan uit thema's, objecten, muziek en doelen die al bestaan in de game kiezen, maar in de toekomst worden ook nieuwe elementen toegevoegd. Rondes kunnen alleen worden geüpload wanneer men zelf de finish kan halen.

"Het is de grootste verandering binnen de game tot dusver en het is echt spannend om spelers in feite de sleutels tot het koninkrijk te geven", aldus creative director Joe Walsh. 

Hij laat weten dat de gereedschappen die spelers krijgen om hun eigen rondes te ontwerpen, voortaan ook door de ontwikkelaar gebruikt worden om nieuwe levels voor de game te maken. "Dat betekent dat we meer content dan ooit kunnen uitbrengen. Gedurende het vierde seizoen gaan we meer dan vijftig verschillende rondes uitbrengen - veel meer dan voorheen."

Verder heeft het vierde seizoen een "digitaal thema", waarbij weer een nieuw uiterlijk hoort. Tot slot moeten seizoenen vanaf dit vierde seizoen langer duren. In plaats van een seizoenspas kunnen spelers kortere Fame Passes aanschaffen, die elk 600 Show Bucks kosten. Meer details zijn op de officiële website te vinden. Fall Guys is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou