The Witcher-remake komt pas na The Witcher 4 uit

The Witcher-remake komt pas na The Witcher 4 uit

De aangekondigde remake van de eerste The Witcher komt pas ergens na de compleet nieuwe The Witcher-game uit.

Dat heeft CD Projekt Red-CEO Adam Kiciński laten weten in een gesprek met investeerders dat volgde op het bekendmaken van de kwartaalcijfers van het bedrijf. "De remake komt uit na Polaris. De remake wordt voornamelijk gebaseerd op technologie die gebruikt wordt in Polaris, dus de ontwikkeling zal er parallel mee lopen. Zodra Polaris uit is, kunnen we de basistechnologie toepassen in de remake." Polaris is de codenaam voor de nieuwe The Witcher-game, dat het begin is van een nieuwe trilogie.

Naast de remake van The Witcher en de nieuwe The Witcher-trilogie, wordt er gewerkt aan nog een losstaande The Witcher-game met de codenaam Sirius. De game wordt ontwikkeld door Flame in the Flood-studio The Molasses Flood, dat inmiddels onderdeel is van CD Projekt Red. Het spel moet een breder publiek aanspreken en zowel single- als multiplayerelementen bevatten. Kiciński kon niet zeggen of Project Sirius voor of na de nieuwe The Witcher-game uitkomt.

Tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers bevestigde CD Projekt Red ook nogmaals dat de remake van The Witcher een open spelwereld zal bevatten. Dat is opvallend, omdat de oorspronkelijke The Witcher-game geen open spelwereld had.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 helemaal met je eens. Maar zal wel zijn om de aandeelhouders zoet te houden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ze kondigen niks officieel aan. Ze hebben een presentatie gehouden voor aandeelhouders en daarin moeten ze wel aangeven waar ze zich de komende jaren op gaan richten.

0
test

@Snoop213 ik snap je gevoel. Maar denk je eens in. Je gaat aan een opvolger van een van de meest succesvolle games van de vorige generatie consoles werken, hoe lang blijft dat ten eerste geheim? En ten 2e hoe enthousiast ben je dan om daar nieuws over te brengen. Al is het maar aan je moeder. Ook om lekken te voorkomen zelf naar buiten treden met info is deze stap van de ontwikkelaar best slim. Ze beloven nog niks dus ik zie geen probleem. Slecht vind ik het pas als ze nu al zeggen 2024 en dan in werkelijkheid nog 5 jaar meer nodig hebben terwijl ze dit van te voren al wisten dat 2024 nooit haalbaar was. Dan vind ik het heel slecht. Maar vanuit ontwikkelaars oogpunt snap ik dat je dit als eerste wel moet melden. Doe je dat niet dan zorgen 1 van de 300 medewerkers daar wel voor, al dan niet per ongeluk omdat iedereen die hiermee werkt het thuis bij het avond eten graag wil vertellen dat ze eindelijk weer aan Witcher games werken. Ook al zal deze remake nu nog maar een klein team zijn er zullen veel meer mensen hier al van weten dan dat team. Maar ook uit enthousiasme snap ik Dat ze graag delen wat hun roadmap is. Want in feite leggen ze langzaam stukje bij beetje op een landkaart met rode stift stippen uit wat hun stops zijn. En nu blijkt dat W4 een eerdere stop op de route is dan de remake. En zo leren we langzaamaan wat de route is die cd project voor ons in petto heeft. En eigenlijk vind ik die openheid fijn zolang ze niet met onhaalbare release datums strooien alsof het pepernoten zijn. Dit is gewoon lekker te behappen gevulde koek die ons gewoon rustig uitlegt wat de route gaat worden die komende jaren wordt gevaren.

0
test

Het mooie van een vroege aankondiging is dat je weer wat nieuws hebt om na uit te kijken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou