Tarsier werkt aan de toekomst van Little Nightmares-franchise

Tarsier werkt aan de toekomst van Little Nightmares-franchise

Ontwikkelaar blijkt toch niet klaar met Little Nightmares

Tarsier Studios werkt aan de toekomst van de Little Nightmares-franchise.

Dat heeft executive producer Lucas Roussel in een persbericht over het zesjarige jubileum van de franchise gemeld. "Het is een zege om te zien hoe de groep fans in de jaren is gegroeid. Toen we aan Little Nightmares begonnen, dachten we al dat we iets speciaals in handen hadden, maar we zijn dagelijks nog verwonderd door hoe fanatiek onze fans zijn. We kunnen hen niet genoeg bedanken voor hun toewijding en blijven werken aan de toekomst van de franchise."

Die uitspraak is opvallend, omdat Tarsier Studios eerder aangaf voorlopig klaar te zijn met de franchise. De studio werd daarnaast overgenomen door Embracer Group, terwijl de rechten op de Little Nightmares-franchise nog in handen liggen van Bandai Namco. Embracer staat echter wel vaker open voor dergelijke externe samenwerkingen met andere uitgevers - zo heeft het Tomb Raider-ontwikkelaar Crystal Dynamics in handen, dat aan een Tomb Raider-game werkt die uitgegeven gaat worden door Amazon.

Duidelijk is in ieder geval dat Tarsier ondertussen aan een compleet nieuwe game die niets met Little Nightmares te maken heeft werkt. Het bedrijf deelde in maart een teaserillustratie van deze nog naamloze game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou