Tales of Arise, Maneater en meer naar Xbox Game Pass

Tales of Arise, Maneater en meer naar Xbox Game Pass

Line-up tot en met 5 maart bekend

Microsoft heeft bekendgemaakt welke spellen er de komende weken aan Xbox Game Pass worden toegevoegd.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire. Vanaf vandaag is de rpg Tales of Arise beschikbaar voor Game Pass op console, pc en cloud. De game kwam in 2021 uit en speelt zich af in een zonnestelsel waarin twee buurtplaneten genaamd Dahna en Rena zijn. De inwoners van Dahna zien Rena duidelijk in de lucht. Er bestaan dan ook legendes over Rena en diens bevolking, maar deze legendes verbloemen een duistere waarheid. De mensen van Rena heersen namelijk over Dahna en stelen de vele bronmaterialen van de planeet.

Ook vandaag verkrijgbaar via Game Pass is de first-person verhalende game Return to Grace, dat zich in een retrofuturistische spelwereld afspeelt. Aanstaande donderdag wordt daar Bluey: The Videogame aan toegevoegd op Game Pass voor console, pc en cloud, een game gebaseerd op de televisieserie.

Op 7 februari volgt Maneater. De game waarin spelers een mensen etende haai besturen heeft wel eens eerder op Game Pass gestaan, maar keert nu dus weer terug. Op diezelfde dag komt Madden NFL 24 ook beschikbaar op de cloud voor Xbox Game Pass Ultimate-leden (via EA Play). Op 28 februari volgt het fantasievolle Indivisible, op 29 februari komt sandboxgame Space Engineers op de service uit en tot slot zal op 5 maart de retroshooter Warhammer 40,000: Boltgun worden toegevoegd op Game Pass voor console, pc en cloud.

Op 29 februari worden de games Madden NFL 22 en Soul Hackers 2 van Game Pass gehaald. Microsoft kondigde daarnaast vorige week aan dat Diablo 4 op 28 maart op Game Pass zal verschijnen. Daarna volgen andere Activision Blizzard-games, al is de timing daarvan nog niet bekend.

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Erg matig. Hoop snel op wat meer Act/Bliz games.

-1

Ik weet niet hoor, maar Tales of Arise, Indevisible, Space engineers en Boltgun zijn allemaal top games.

0

Vet, Tales of Arise! Had 'm bijna gekocht, mooi dat ie nu naar GP komt

0

Aanbevolen voor jou