Starfield neemt 125 GB in beslag

Starfield neemt 125 GB in beslag

Heel veel space

Gisteravond kregen we een uitgebreide presentatie van Bethesda's nieuwe game Starfield, inclusief een voorproefje van de enorme spelwereld. Nu de game vooruitbesteld kan worden, is het ook bekend hoeveel gigabyte die spelwereld straks in beslag gaat nemen.

Starfield is na afloop van de Xbox Games Showcase van gisteren meteen in pre-order gegaan en nu weten we ook meteen hoeveel ruimte de game in beslag gaat nemen. Het antwoord is maar liefst 125 GB. Om een idee te krijgen van de omvang: dit is ongeveer een achtste van de totale opslagcapaciteit van een Xbox Series X en bijna een vierde van de opslagcapaciteit van een Series S.

Voor pc-gamers die de game willen downloaden, is een SSD vereist. Als je nog een HDD gebruikt, zul je moeten upgraden om Starfield te kunnen spelen.

Starfield wordt op 6 september exclusief uitgebracht voor Xbox Series X en S en pc. Tijdens de Xbox Games Showcase werd de game uitgebreid getoond. De standaardversie van het spel is te koop voor 70 euro, maar er is ook een speciale Constellation-editie beschikbaar voor 300 euro. Deze bevat onder meer een smart watch.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

125 gb en 30 fps. I am out…

-2
test

You were never in to begin with. Je negatieve comments over de ganse showcase maken dat duidelijk genoeg :D

-1

Ja om te beginnen. Bij Borderlands 3 startte ik bij 80gb en uiteindelijk met alle DLC erbij was de installatie 160gb ofzo. Dus zou me naar verhouding niets verbazen als deze naar de 200gb gaat uiteindelijk.

0

Aanbevolen voor jou