Starfield belooft Bethesda-game met minste bugs ooit te worden

Starfield belooft Bethesda-game met minste bugs ooit te worden

Wij van WC Eend

Starfield is mogelijk de minst buggy Bethesda-game ooit.

Dat vertelt Microsoft Game Studios-hoofd Matt Booty in een interview in de Giant Bomb-podcast. "We hebben verschrikkelijk veel mensen die de game spelen intern", vertelt hij. "Ik werk samen met Todd (Howard) en het team. Ik zie bug-tellers en als we puur op cijfers af gaan, als de game vandaag uitkomt, dan zouden dit de minste bugs zijn waar een game van Bethesda ooit mee is uitgebracht."

Phil Spencer voegt eraan toe dat de game voor de overname van moederbedrijf Zenimax Media significant eerder op de planning stond dan nu het geval is. "Het team is volwassener geworden. Ze hebben Fallouts, Skyrims en Elder Scrolls in hun portfolio."

Spencer benadrukt dat ze de game tijdens de Xbox Showcase en Starfield Direct hebben getoond zoals hij echt is. "Dat was de game. We spelen het zelf al een hele poos en dat is de game."

Starfield verschijnt op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield komt op 6 september uit op Xbox Series X en pc. Het hele interview is hieronder terug te kijken.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Paar kleine bugs kan ik mee leven als maar goed ook cyberpunk word.

0

cyberpunk?fallout 76

2
test

Moest zijn als maar geen cyberpunk word, maar die leuke edit knop mist hier.

0

Ik ben oprecht benieuwd hoe de game draait op 30fps. Na de laatste showcase ben ik overtuigd dat het een vet spel gaat worden. Ik had eerlijk gezegd wel liever gezien dat ze een "performance mode" erin hadden gezet. Maar misschien draait het spel zo stabiel net zoals een de laatste Zelda dat het niet storend is.

1
test

Ja ik ben het met je eens, en vooral nadat todd zei we kunnen 60 fps maar we willen vaste frame rate, dus kozen we voor 30fps locked.

-1
test

PC Master Race! :p

0

Aanbevolen voor jou