Phil Spencer is 'erg enthousiast' over Xbox Games Showcase

Phil Spencer is 'erg enthousiast' over Xbox Games Showcase

De Showcase wordt op 11 juni uitgezonden

Phil Spencer, de leidinggevende van de Xbox-divisie, laat weten dat hij erg enthousiast is over de inhoud van de aankomende Xbox Games Showcase.

Spencer werd geïnterviewd door de

Watch on YouTube

. Daarin bood hij ook zijn verontschuldigingen aan voor de staat van Redfall. Tijdens het interview vroeg men hem naar de Games Showcase van afgelopen jaar. Daarin beloofde hij dat alle getoonde games binnen een jaar zouden uitkomen. "Dat is niet gelukt", zo gaf hij toe. "We hebben niet geleverd."

Vervolgens werd er gevraagd naar allerlei Xbox-games die al zijn aangekondigd, maar waar nog weinig over bekend is, zoals Perfect Dark, Avowed, Everwild, Fable en Contraband. "Ik ga hier niet overdrijven, want als ik dit zou zien zou ik ook zoiets hebben van, 'na Redfall wil ik de controller zelf vasthouden en het bewijs spelen'. Maar dat is natuurlijk niet wat de Showcase inhoudt, en ik ben er erg enthousiast over."

Over wat mensen van de aankomende Showcase kunnen verwachten: "We gaan dingen die mensen nog niet hebben gezien aankondigen - wat nieuwe games - en updates geven over een aantal van de games die net zijn genoemd."

Spencer vermoedt dat het gaat lukken om in de nabije toekomst elk kwartaal een grote game uit te brengen. "Het is vermoeiend dat ik daar telkens over begin, maar ik zie dat we elk kwartaal games op de planning hebben staan die onze klanten volgens mij gaan verrassen en blij gaan maken."

Gisteren werden meer details over de aankomende Xbox Games Showcase gegeven. Deze wordt zondag 11 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Meteen daarna volgt een Starfield Direct, gericht op de aankomende game van Bethesda. Op 13 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd volgt de Xbox Games Showcase Extended, waar Microsoft dieper ingaat op wat er tijdens de hoofdshow is getoond en ontwikkelaars van games uitgebreid aan het woord worden gelaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-1

@Snoop213 Helemaal waar. Maar ik mis toch een gameplay trailer van Fable haha

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou