Ontmoet Layla Ellison uit Redfall

Ontmoet Layla Ellison uit Redfall

Game komt op 2 mei uit op Xbox Series, pc en Game Pass

Bethesda en Arkane Studios hebben een nieuwe trailer van Redfall uitgebracht. Hierin staat het personage Layla Ellison centraal.

Layla is een van de vier speelbare personages in de game. Ze is een studente in biomedische technologie die stage liep bij een Aevum-onderzoeksinstelling. Daar ging echter iets fout, waardoor ze nu telekinetische krachten heeft.

De krachten geven haar allround eigenschappen waardoor zowel offensief of defensief ingezet kan worden. Zo kan men 'lift' gebruiken om daken te bereiken of vijanden in de lucht te laten zweven.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. Arkane ontwikkelde eerder games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Redfall is vanaf 2 mei verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en Game Pass. Overigens liet men eerder al weten dat alle versies van de game cross-play hebben.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou