Ondersteuning DLSS en raytracing naar The Ascent op Game Pass pc

Ondersteuning DLSS en raytracing naar The Ascent op Game Pass pc

Ontwikkelaar Neon Giant werkt aan het toevoegen van ondersteuning voor DLSS en raytracing aan de pc-versie van The Ascent op Game Pass.

Vorige week bleek dat de pas gelanceerde game deze opties wel ondersteunt op Steam, maar niet op Game Pass voor pc. Dat tot ongenoegen van gamers. Neon Giant meldt op Twitter inmiddels dat er aan gewerkt wordt, zodat de Game Pass-versie hetzelfde is als de Steam-versie.

The Ascent is ook op Xbox Series X en S verkrijgbaar, maar DLSS-ondersteuning is niet mogelijk op consoles. Neon Giant maakt duidelijk dat raytracing ook niet naar de consoleversie van de game komt.

The Ascent is een twin-stick shooter-rpg waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven. De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

jammer dat consoles versie geen ray tracing krijgt, terwijl ik laast wat review's zag waar in gezegd werd dat het na launch zou komen.

0
test

Ok ik vind het er al gruwelijk tof uit zien op de gamepass... dus het wordt nog beter... lekkker hoor ahaha... De moeilijkheid graad wordt dus ook nog mooi sangepast, sommige stukken zijn inderdaad te makkelijk.. en het laden van de levels.. daar kan ik mij niet aan storen hoor... die paar sec.

0

Aanbevolen voor jou