Omvang van Avowed lijkt meer op The Outer Worlds dan Skyrim

Omvang van Avowed lijkt meer op The Outer Worlds dan Skyrim

Volgens game-ontwikkelaar Obsidian moeten we Avowed qua omvang eerder vergelijken met The Outer Worlds dan met Skyrim.

In een gesprek met PC Gamer zegt Feargus Urquhart, de baas van Obsidian, dat de open wereld van Avowed een vergelijkbare schaal heeft als hun eerdere game The Outer Worlds. Dit was echter niet altijd het plan, zegt hij. Aanvankelijk werd de game gepitcht bij Microsoft als een uitgestrekte openwereld-fantasiegame in de stijl van Bethesda Studios' Skyrim. Obsidian geeft echter aan dat de kleinere schaal van de wereld voor hen een "natuurlijke stap" was.

Hoewel Avowed al drie jaar geleden werd aangekondigd, heeft Microsoft gisteren eindelijk gameplaybeelden getoond tijdens de Xbox Games Showcase. Daar werd ook bekend dat de game ergens in 2024 wordt uitgebracht op Xbox Series X en S en pc.

Avowed is een first-person rpg die plaatsvindt in Eora, de wereld van Pillars of Eternity. Zoals we van Obsidian mogen verwachten zal de game volzitten met fabelachtige monsters, magische gevechten en kleurrijke landschappen. Tot dusver is er nog weinig bekend over het verhaal van Avowed.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal prima. Liever dat dan een grote open wereld met veel te veel filler. Veel games maken zich hier schuldig aan tegenwoordig helaas.

0
test

Oke, zolang het maar gewoon een goede game is dan.

0

Aanbevolen voor jou