Nog meer bewijs voor Xbox Series-versie van Minecraft duikt op

Nog meer bewijs voor Xbox Series-versie van Minecraft duikt op

Amerikaanse ESRB geeft leeftijdskeuring aan Xbox Series-versie

Het lijkt zo goed als zeker dat er een Xbox Series-versie van Minecraft in ontwikkeling is.

Afgelopen maand dook er al een Duitse leeftijdskeuring voor een Xbox Series-versie van de game op, wat lijkt te suggereren dat het spel voor de console in de maak is. Nu is er ook een leeftijdskeuring voor een Xbox Series-versie van de game door het Amerikaanse Entertainment Software Ratings Board gevonden.

Op dit moment is Minecraft wel speelbaar op Xbox Series-consoles, maar het gaat om de Xbox One-versie die via backward compatibility speelbaar is. Een Xbox Series-versie zou diverse verbeteringen kunnen doorvoeren, zoals raytracing. Eerder verscheen er al kort code voor raytracing in een previewversie van de game voor Xbox Insiders, al werd dit weer snel verwijderd. Speciale versies van de pc-editie van de game ondersteunen dit wel.

Een Xbox Series-versie van Minecraft is op moment van schrijven nog niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal leuk zijn als ze of Ray tracing toevoegen of de one x versie die we nooit kregen.

0
test

Hopelijk ook een VR update voor de PS5. Indrukwekkender dan ray tracing.

-2

Beide leuke toevoegingen.

0

Waarom moet het één "beter" zijn dan het ander?

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 5 september 2023 - 10:52]

-1
test

Indrukwekkender is niet meteen beter. Maar misschien trap ik op iemand zijn of haar lange tenen. En dat ondanks dat ik dus een compliment geef aan Microsoft. VR modus hebben zij gebracht. Hulde! Dat VR niet wordt ondersteund op de Xbox is ontzettend jammer. Misschien een Xje sturen naar Phil Spencer?

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 5 september 2023 - 15:31]

1
test

Ik heb VR en ray tracing kunnen testen op oude creaties/werelden van mij en hoogtevrees krijgen op een mega toren die je zelf gecreëerd hebt (in VR) is ondanks de lelijke blokken echt wel indrukwekkender dan fancy graphics. Ik hoop dat Xbox ook VR krijgt.

1

Ik denk dat Sony zelf al het goodwill van Microsoft in het putje heeft gesmeten met de rechtszaken dit jaar. Het wordt interessant om te zien of de inmiddels beruchte ray tracing voor console wel de PlayStation 5 gaat bereiken. Zoals het er nu naar uit ziet is dat niet het geval. VR update gaat nooit meer gebeuren. In ieder geval niet voor de PSVR2.

-1
test

Lekker positief. Duimpje omhoog.

2

glazen bol thuis?

0
test

@IOCAT Wordt kamp Groen hier echt warm van? Ik als Xbox-bezitter alvast niet. Minecraft mag dan wel tijdloos zijn, maar kom op, waar blijven de beloofde exclusieve titels? Starfield? Een grap. Dertig fps lock voor een fps-game op een ijzersterke console. Misschien moet Dr. Phil toch nog wat meer bedrijven opkopen en rechtszaken starten om toch één paradepaardje te hebben tegen het einde van deze consolegeneratie.

0

Aanbevolen voor jou