Nina Williams en alfatest voor Tekken 8 onthuld

Nina Williams en alfatest voor Tekken 8 onthuld

Bandai Namco heeft een livestream rondom Tekken 8 uitgezonden, waarbij onder andere het personage Nina Williams is getoond en een alfatest is aangekondigd.

Nina Williams is een terugkerend personage uit eerdere Tekken-games en ze is in onderstaande trailer in actie te zien. Daaronder is ook de livestream te zien, waarin dieper ingegaan wordt op de gameplay van het spel, waaronder het rage- en heat-systeem en de recovery gauge.

Bandai Namco is daarnaast van plan om op meerdere locaties wereldwijd een alfatest voor de game te houden, waarvoor potentiële spelers naar fysieke locaties moeten komen. De eerste alfatest wordt komende maand op Evo Japan gehouden, maar later deze maand moet er een website online komen waarbij geïnteresseerden zich aan kunnen melden voor andere locaties.

Tekken 8 werd vorig jaar via een teaser aangekondigd en kort daarna tijdens een State of Play getoond. Tijdens die onthulling was een gevecht tussen Jin en Kazuya te zien. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Tekken 8

Tekken 8 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou