Nieuwe Pefect Dark wordt mogelijk in juni getoond

Nieuwe Pefect Dark wordt mogelijk in juni getoond

De staat van de game zou niet zo erbarmelijk zijn als eerder geclaimd

De nieuwe Perfect Dark wordt mogelijk volgende maand tijdens de Xbox Games Showcase getoond.

Dat claimt insider NateTheHate. Hij geeft niet alleen aan dat de game mogelijk tijdens de presentatie voorbijkomt, maar ook dat recente geruchten over de slechte staat van de game mogelijk gedateerd zijn. "Ik heb deze week vernomen dat Perfect Dark zich niet in zo'n slechte staat bevindt."

Afgelopen week claimde journalist Jeff Grubb te hebben vernomen dat de ontwikkeling van Perfect Dark erg stroef verliep. Ook Liam Robertson van Did You Know Gaming gaf iets soortgelijks aan.

Perfect Dark werd eind 2020 tijdens The Game Awards voor Xbox Series X en S en pc onthuld met een cinematische trailer - gameplay is er nog niet. Er is dan ook nog weinig bekend over de game. Microsoft-studio The Initiative werk aan het spel, maar sinds enkele jaren helpt ook Embracer-studio Crystal Dynamics mee aan de ontwikkeling.

De Xbox Games Showcase wordt dit jaar op 9 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De stream is onder andere te bekijken via YouTube en Twitch. Microsoft benadrukt dat het de eerste Showcase is waarin ook games uit 'het portfolio van studio's van Activision, Blizzard, Bethesda en Xbox Games Studios' wordt getoond. Meteen na de presentatie is er een losstaand event waarop een nog onbekende game wordt onthuld - naar verwachting gaat het om de nieuwe Call of Duty.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

gaat lekker met al die geruchten haha

0

En volgende week horen we waarschijnlijk het gerucht dat de game geannuleerd is. Zo zie je maar weer dat die YouTubers er vooral op uit zijn om views en likes te scoren en dat hetgeen ze de wereld ingooien een feit is eigenlijk niet zo relevant is voor ze. Je hebt YouTubers die een naam gemaakt hebben met alleen maar dingen afkraken, lekker dingen afzeiken, of het klopt maakt niet uit, de clicks en de views daar gaat het ze om, want dat levert geld op. Voor mij een belangrijke reden om dat soort mensen als de pest te vermijden.

-1

Aanbevolen voor jou